сряда, 27 октомври 2010 г.

СУХОТО ГЛАДУВАНЕ Е ПРЯК ПЪТ КЪМ РЕАНИМАЦИЯТА!



Вместо да прочисти организма, гладуването провокира натрупване на много токсични вещества.

Сега е много модерно да се гладува. Гладува старо и младо. Доста разпространено е поверието, че ако не ядеш и не пиеш няколко дни, не само ще прочистиш организма си, но и ще отслабнеш. Да, обаче трябва да знаете и друго - подобна мода може да ви докара до подагрозен артрит.

Гладуването засилва разпадането на мускулните тъкани в организма, а също и на мастната съединителна тъкан. При това състояние токсините не излизат от организма. Те се натрупват.

Образуват се кетонови тела, които са също като ацетона. А гладуващите черва продължават да трупат и трупат токсични вещества.

Сухото гладуване е най-прекият път към реанимацията. На човек са му необходими два литра течности на ден, за да изхвърлят от организма пикочната киселина. Тя се е натрупала в резултат обмяната на веществата. Ако няма течности, солите на тази киселина засядат в ставите във вид на микрокристали. Това води до болестни пристъпи дори при съвършено здрави млади хора. Има един-единствен нормален начин да се изчисти организмът и човек да отслабне. Това е да се води здравословен начин на живот. Яжте полезна храна и по-често се движете на чист въздух.
http://www.kaminata.net