понеделник, 4 октомври 2010 г.

ЕНЕРГИЙНИ ТЕЛА в обичайното им нездравословно състояние

ЕНЕРГИЙНИ ТЕЛА в обичайното им нездравословно състояние

според Стивън Люмиер http://www.energyreality.com/pgs/comm.htm
Когато възприемаме човека с пълния спектър на свърхсетивното възприятие всеки от нас е очарователно красиво представяне от цветове, светлина и енергия. Всички ние сме божествени същества от светлина! Същевременно настоящият период от времето ни подлага на различни видове стрес, които вземат своята дан от нашето енергийно здраве. Тъй като възприятията за тези видове стрес стават все по-осезаеми за повечето хора, а и различните вредни обстоятелства имат тенденцията да се натрупват в нашите енергийни тела без ние да си даваме ясна сметка за това. С течение на времето тези вредни за енергийното ни здраве обстоятелства стават като нещо, което се разглежда като "нормално" и се възприемат като даденост. Ние забрявяме за чистотата и целостта, които сме били като деца, преди тези вредни обстоятелства да се натрупат в нашите енергийни структури.
Картината от горе показва ситуация, която е нормална за повечето хора. Те са в нея без да могат да си дават сметка за това. Все повече хора вече започват да усещат, че подобни неща наистина съществуват.

Някои от хората изглеждат по-добре, други - по-зле. Каквито и условия да имате, те могат да бъдат подобрени. Но затова е необходима енергийна хигиена, така както всеки от нас поддържа хигиената на физическото си тяло. Обаче кой от нас мисли за пречистването на нашите етерно, емоционално и ментално тяло? Представете си, че нито веднъж не сте се къпали през целия си живот! Може би същото е за нас на енергийните нива! И това е може би почти за всеки човек!

Тъмните натрупвания, които са изобразени върху физическото тяло на горната картина не са всъщност на физическо ниво. Те са нашите натрупани мрачни мисли и вредни емоционални енергии, които сме задържали. Те създават блокажи за етерното и физическото ни здраве. Тези блокирания също могат да се натрупват и в чакрите (енергийните ни центрове). Когато се случи това вътрешните ни органи и жлези отслабват и не работят правилно. Блокажите на енергията на чакрите също могат да повлияят на мисловното и на емоционалното ни функциониране.

Тези акумулирани тъмни енергии могат също да създават зони на отслабване в етерното тяло, които после да предизвикат създаването на дупки в етерната аура. Други причини за възникване на дупки в етерната аура са травми, много от обичайните електроуреди, такива като микровълновите печки и мобилните телефони, магнити, електрични одеяла, прекаляването с алкохол и определени лекарства. Тези дупки източват жизнената ни енергия и позволяват на нездравословни енергии от околната среда да проникнат близо до нас.

Астралното тяло натрупва тъмни енергии особено в долната си половина. Това се случва при подтискане на негативните ни емоции. То също може да има дупки в жизнената си енергия - червените струи, които изтичат навън. Такива дупки се срещат много често и са причинени от емоционални загуби, скандали, минали наранявания, прекаляване с алкохол, или някои лекарства. Когато вече имаме такива астрални дупки на нас ни липсва естествената защита срещу различни видове негативни емоционални и други неблагоприятни енергии от обкръжението ни.

Дълги пукнатини се разпростират от горния десен ъгъл до долния ляв ъгъл - и те са много често срещани и са резултат от предишни травми.Червените шнурчета около тях представляват емоционалния модел на реакцията ни на съответното отминало събитие.

В менталното тяло най-общо казано има хоризонтални и сиви и черни линии на зиг-заг. Те са образците на осъждането и на подтискането. Те взаимодействат така, че ни пречат да приемаме самите себе си и живота и да живеем в пълнота. Черните малки торнадо в менталното тяло са повтарящи се отрицателни мисли. Сивите зацапвания на това тяло са натрупаните негативни мисли.

Черните резени в причинното тяло не са негативни натрупвания, а по-скоро липси - области или видове съзнание, които остава и следва да развием. Това е основната причина за всички останали вредни обстоятелства - нуждата от повече съзнание! Ако имахме достатъчно съзнание, ние щяхме да управляваме какъвто и да е вид стресово преживяване с леснота и да останем свободни от каквито и да са негативни ефекти!

Изброените по-горе неща са само пример за различните липси или вредности втъкани в телата ни, които се възприемат от хората с развити способности за виждане в енергийния свят. Ясно е, че има много голямо разнообразие на различните видове вредности, които са уникални за всеки човек.

Важно е да подчертаем, че всички гореспоменати вредности могат да се премахнат и излекуват като се използват подходящи методи - изброени са на заглавната страница (за повече подробности виж Energy Reality Services - служби на енергийната реалност).

http://hepsidano.hit.bg/Unhealthy1.htm