неделя, 31 октомври 2010 г.

Момчето "индиго" от Марс!


Вече официално се заговори за така наречените индигови деца, а някои ги наричат "марсианци".
В град Жириновск в Русия, на 11 януари 1996 година се ражда момчето Борис надарен с особени дарби. Още от четири годишен обичал да посещава т.н. зона на Медведецките възвишения- Синята планина. Явно имал някаква енергийна потребност. Твърде малък за човешките ни представи, твърди, че е дошъл на земята за разпределение на знанията според нивото на развитие на хората, така , че на земята да остават все по-малко и по-малко лоши души.
Когато книгата на Мулдашев "От кого сме произлезли" попада в ръцете му и той вижда рисунките на лемурийците и снимките в Тибет, особено се развълнувал и започнал да разказва с голям ентусиазъм за лемурийците и тяхната култура. Майка му учудена направила забележка, че Лемурия е изчезнала преди 70 000 години, а самите жители са били високи 9 метра, как е възможно да помни подобно нещо? Борис отговаря, че помни всичко, никой не му е разказвал, дори си спомнял всевъзможни пирамиди и гробници.
Разказал, напълно сериозно, че древните знания, така търсени и очаквани от човечеството ще бъдат намерени, но не под Хеопсовата, а под друга все още неоткрита пирамида. Едва тогава животът на земята ще се промени коренно-когато намерят свинкса, който се отваря някъде зад ухото.....
Но най-интересното в разказите на момчето е, че сега на Земята ще започнат да се раждат особени деца, защото наближава времето на преобразуване на планетата и за новия живот са необходими съвсем други знания и манталитет.
Според Борис през 2013 години ще се случи голям природен катаклизъм. Много малко хора ще останат живи. Когато го попитали не се ли страхува от смъртта, отговорило: "Не, не се страхувам, ние живеем вечно!Катастрофа имаше и на Марс, където живеех . Там са същите такива хора, каквито сме и ние. Но избухна ядрена война. Всичко изгоря и само неколцина оцеляха. Появиха се нови къщи и постройки. Яви се ново оръжие, материалите се промениха. Марсианците дишат вече въглероден двуокис". Питат го защо той не диша въглероден двуокис. На което момчето отговаря: Откакто се родих в земно тяло дишам кислород, но трябва да знаете, че от него бързо се остарява."