четвъртък, 14 октомври 2010 г.

Народен лечител от Варна - Ефтим Василев

Ефтим Василев е народен лечител от град Варна. Помогнал е на много хора чрез лечение с мануална терапия и билкова терапия, излекувал е много хора от заболявания, от които са страдали с години. Способността си да лекува е получил още в детството си. След като баща му е забелязал неговите умения да лекува хората му е предал безценни рецепти, които са се предавали от поколение на поколение. С помощта на тези лечебни отвари той е помогнал на много хора, особено полезни са при лечението на рак на женските генитали и рак на дебелото черво.

Билкова терапия: Ефтим Василев е на мнение, че операцията не е единственото решение на някои заболявания. Хората много често се подлагат на операция без това да е необходимо. Операциите нарушават естествената защита на имунната система на организма, по този начин се нарушава балансa на организма, докато методите, които използва Ефтим Василев са напълно природосъобразни, укрепват общия тонус и засилват имунната система на организма.

Успешно лекува: Дискова херния, дископатия, коксатроза, остеопороза, плексит, ошипяване на врата (шипове), мигрена, ставни заболявания, ишиас, рак на гърдата, диабет (за пациенти, които не вземат инсулин), рак на стомаха, рак на дебелото черво, високо кръвно налягане, ниско кръвно налягане, възстановяване след инфаркт и инсулт и рак на простатата.
http://www.lechitel-varna.com/