четвъртък, 7 октомври 2010 г.

Семинар по Су Джок (Триначалие) – 8-дневен

Семинар по Су Джок (Триначалие) – 8-дневен - от 20.10.2010 до 27.10.2010; София; зала Аквасорс; цена 240 евро; сертификат; Лектор: dr. Park, Minchul

I. Суджок Ки

Духовният аспект на Су Джок. Теория на Триначалието (силите Нейтро, Хетеро, Хомо, Нейто). Организация на системите на съответствие. Зонова Суджок Ки Терапия – еднозонова, двузонова, четиризонова, осемзонова. Триначална диагностика на поразените части на тялото и енергийните структури. Триначална диагностика и лечение на емоционално ниво. Триначална биоритмология – особености, анализ на времевите фактори на заболяването, варианти за пресмятане. Практика по Суджок Ки.

II. Триначален Фен-Шуй

Ландшафтен Фен-Шуй. Разпределение на енергиите на пространството в градовете, микрорайоните, многоетажните сгради, жилището, стаята, работното място. Влияние на Триначалното пространствo върху развитието и обострянето на заболяването. Триначална Фен-Шуй терапия.

III. Туист терапия

Спирална система на човешкото тяло и ново разбиране за развитието на заболяването. Принципи на Туист терапията. Туист терапия в системите на съответствие. Туист терапия на ниво тяло, на ниво разум, на ниво душа. Формулна Туист терапия, «квадратни» и «ромбовидни» методики. Туист ходене. Туист терапия по време на сън. Демонстрация на ефективността на Туист терапията.

IV. Медитация Усмивка

Дух и философия на усмивката. Разбиране за значението на усмивката. Медитация Усмивка на съзнанието, тялото, душата, живота. Дихателни методики с усмивка – Хетеро, Хомо, Нейто и комбинирани. Медитация Усмивка на разума за излекуване, за освобождаване от различните страдания, за изход от трудни ситуации, за благополучен, здрав и успешен живот. Медитация Усмивка за достигане на лично съвършенство.

V. Триначална Йога Усмивка

Професор Пак Чже Ву е представил този комплекс на семинара в Москва, март 2010 г.

VI. Тай-чи Усмивка (Нейто Тай-чи, Хетеро Тай-чи, Хомо Тай-чи, Нейтро Тай-чи)

VII. Лечение по посока

Фундаментален метод, лежащ в основата на Фен-Шуй, Туист терапията, Йога и много други методи, доколкото пространственият фактор преместване и движението в пространството винаги оказват влияние върху човека. Методът е удивителен по своята простота и поразителна ефективност.

За повече информация:

Лора Мальова, тел. 02/958 7360, моб. 0888 646 282,

sujoklory@gmail.com, www.sujok.bg