вторник, 12 октомври 2010 г.

Център "Изцеление" : С восъколеене се премахват болести и магии!

"Нека Бог да ви пази и закриля, защото ми върнахте вярата в живота. Бях на кръстопът да живея или да си сложа край на мъките и страданията. Дъщеря ни избяга, синът ми по-често посягаше към чашката, бизнесът на мъжа ми се срина, той катастрофира. Бях разпъната на кръст и никакви лекарства не ми помагаха. Мислех как да изчезна от земята и случайно прочетох за Център "Изцеление". Записах се и се озовах в уречения ден и час. Какво направиха тъй и не разбрах, но сякаш чудото стана. Дъщеря ни се обади и помоли да се върне. Синът ми в очакването й стана друг. Приятел на мъжа ми му предложи да стане съдружник. Усмивка се появи на лицата ни. Още не вярвам на очите си, пише Пенка Ганева от Варна в благодарствено писмо до Цанка и Илиян Христови. Сега се уверих, че може и чудеса да стават на този свят". Близо петнадесет години е отворил врати този Център за нетрадиционна медицина. Хиляди мъже и жени са преминали през него. Колко мъка и страдание е споделено, каква горчилка е преглътната, докато се решат да дойдат и потърсят тяхната помощ. А те вещи и дискретни, още с прекрачване прага на офиса с усмивка посрещат потърсилия ги. Само с изричане на името, мястото и рождената дата, потича информацията. Илиян и Цанка умеят да разгадаят причината за страданието, да открият виновника за този стрес, който изважда хората извън равновесие и начаса да помогнат. Чрез восъколеене, този древен тракийски метод, с още неразгаданата негова сила, в отливката се вижда кой е изпратил енергийна намеса в аурата на човека. Със своята магическа сила те отстраняват чуждото влияние, защото восъкът обира всички злини и лошотии.
Магията и негативните явления разсипват живота на хората. С дарбата си те умеят да премахнат пагубната сила на магията и негативните влияния, отправени към близки, успяващи безнесмени, братя и сестри. При тях идват хора, станали жертва на родови проклятия, които понякога преследват цели поколения. Защото чуждата намеса обрича човека на страдание.
В Център Изцеление работят не само да открият причината, а преди всичко да изкоренят злото и да направят "Огнена защита". Огнената стена предпазва от нови посегателства върху личността, защото новото негативно влияние бързо съкрушава човека и направо е убийствено. Умеят да осъществяват бизнеспрогноза, да предпазят от нелоялни клиенти или съдружници, да помогнат на деца, които заекват или се напикават, или да потиснат честото посягане към чашаката с алкохол. За доказаните си ясновидски способности са носители на "Златна статуетка" на Българската национална асоциация "Феномени".

Цетър "Изцеление" е носител на престижни награди, чрез восъколеене успешно премахва стрес, магия, страх, проклятие и чужда енергийна намеса.
За контакти и записвания:
София, бул. Стамболийски" 66, тел: 02/986 30 50; Варна 052/ 309 196; Бургас 056/ 865 518 и 0887/528 199; Пловдив 0898/444 777; Русе 0898/444 777; Благоевград 0884/317 476
"Здраве за всички" бр.41