събота, 17 юли 2010 г.

“Най-големите ясновидци и лечители на България”

“Най-големите ясновидци и лечители на България”
Книгата на Ивайла Иванова “Най-големите ясновидци и лечители на България” излиза от печат през март. Журналистката работи повече от 3 години по проекта си. Представя домашните телефони и адресите на всички топ гадатели в България. Книгата съдържа изумителни разкази за свръхнадарените ни гадатели и е ориентир в морето от мошеници.

Една от първите екстрасенси у нас е Марица Лозанова. Преди 2о години постоянно лежи в болница за силно главоболие, докато нейн колега открива, че причината е силното й биополе. Помага на братче и сестриче да прогледнат. Още като дете усеща, че има нестандартни способности, забелязва, че с техниката в къщи стават аномалии-или спирали или гръмвали.

Лечителката има огромен успех при дефекти на зрението и слуха. Специализирала се е при късогледство, далекогледство и мързеливо око. Възвръщала е намален и напълно загубен слух. Има около 50 случая когато деца с частична или пълна слепота са прогледнали.

Болеста според Марица идва от липса на хармония в организма. Чрез натиск или докосване на болното място ръцете й възстановяват хармонията. Така започва оздравяването, задължителен е личен контакт, по всяко време може да въздейства, но предпочита с установена диагноза. Един сеанс при нея продължава около 15 минути.