петък, 23 юли 2010 г.

Разгадайте каква ще бъде годината за вас – ІІІ част

Това са значенията на отделните числа:

4 – Годината ще бъде много успешна. С търпение и много труд всяко нещо може да бъде постигнато. Някои от вас ще получат дългоочаквано признание за труда, който полагат от много време. Това е година стабилност и успехи, основно в професионален план.

5 – Условията за работа значително ще се подобрят през тази година. Всичко ново и непознато ще ви привлича. Ще си намерите нови занимания, нови хобита, ще имате нови интереси и приятели. Годината ще мине под знака на промените, повечето от които ще бъдат с положителен знак. Много успешен ще е периодът и за хората, занимаващи се с търговия.

6 – Годината ще премине под знака на хармонията. Всичко ще върви гладко и нещата ще се подреждат от само себе си. хората, които са се посветили на академична кариера ще постигнат забележителен напредък. Много хора ще придобият известност благодарение на упорития си труд и резултатите, които са постигнали с него. През годината ще има много научни открития, някои от които ще променят света.

7 – Годината ще бъде изключително успешна във финансово отношение. Всяко нещо, с което се захванете ще ви носи материална изгода. Финансовото ви състояние значително ще се подобри. Предстоят ви и промени – нова работа или по-висок пост в йерархията, несемейните ще сключат брак, а самотните ще срещнат половинката си.
Статията е от блога: http://gadania.blogspot.com/