неделя, 18 юли 2010 г.

“Кодът на абсолюта” от Ирина Игнатова – новата сензация!

“Кодът на абсолюта” от Ирина Игнатова – новата сензация!
“Кодът на абсолюта” е сензационно откритие след дълга медитация.
Авторката Ирина Игнатова, при тежко боледуване, започва да чете Библията и да медитира. Освобождавайки съзнанието си от всички останали мисли, медитирайки, разгадава внимателно посланията между редовете, достигайки до откритието на странни математически закономерности от Библията. Така създава свой модел на Сътворението, което нарича Код на абсолюта.

Разбирайки, че по същия модел, работят висши духовници от Ватика, звено свързващо религия и наука, Ирина публикува модела си в книга “Кодът на абсолюта”. Тя достига до прозренията, при дълбока медитация, в състояние на пълно душевно равновесие.

Най-сензационното в Кода на абсолюта е че той дава обяснение на Сътворението, обединявайки науката и религията. “Когато Адам и Ева опитали от плода на познанието, прекарали антиматерията през себе си и влели тъмнина в душите си, затова останали изолирани от божественото пространство”. Пресечна точка между физиката и религията е темата за доброто и злото. Според физиката заряда на елементарните частици е положителен или отрицателен, това което науката нарича торсионни полета, религията нарича свети дух Божи-той е в нашето съзнание и може да се движи. Когато се казват добри думи или вършат добри дела, торсионните полета започват да се въртят в посока в която го е завъртял Бог, Когато мислиш, или вършиш лоши неща торсионните полета започват да се въртят в обратна посока.

За извънземните, Ватикана казва, че съществуват, но за разлика от нас не са погълнали плода за различаване на добро от зло, затова са в друг участък от модела на Сътворението. Не са злонамерени, дори нямат интерес да контактуват с нас.

Излиза, че човечеството трябва да използва целия си мисловен потенциал за да се върне обратно в дома си, от който е прогонено, убедена е авторката.