понеделник, 19 юли 2010 г.

Мъжете налитат на загадъчни дами!

Внезапно мъжът на вашите мечти се изправя пред вас. Падате си по него още в мига, в който го виждате....

Не въздишайте тихомълком по красивите му очи. Направете всичко възможно да го завоювате, преди някоя друга тигрица да е успяла да прикове вниманието му. Всъщност няма нищо по- лесно от това да ангажирате вниманието на един мъж.

Важно е едно- единствено нещо- да се чувствате сигурна в себе си.

...Е, това в никакъв случай не означава да му се нахвърлите. Вашата агресивност ще го отблъсне. Един примрежен, загадъчен и приплъзващ се през очите му поглед ще свърши много по- добра работа. Леката и нежна усмивка ще прикове допълнително вниманието му. Ако се намирате в дискотека или заведение в което се танцува, смело атакувайте дансинга възможно най- близо до него. Танцът е в състояние да разкрие най- добре чувствеността на една жена. Грациозните движения в ритъмът на музиката издават вашия сексуален темперамент. Дайте му знак, че танцувате само и единствено за него. Няма начин да не "клъвне", а ако пък е чак такова перде, че не се усети, бъдете сигурна, че половината от другите мъже няма начин да не бъдат привлечени. В един момент дори може да се окаже, че сте сбъркала обекта.

Ако вече сте се запознали- мерете си приказките. Ако започнете да дърдорите безспир за себе си и се направите на прекалено интересна, разговорът може и да не продължи дълго. В никакъв случай не разривайте много подробности от живота си и в никакъв случай не споделяйте за старите си връзки на първата среща. Провокирайте го да разказва за себе си. Забавлявайте се с неангажираща игра на думи. Бъдете леко загадъчна, за да изострите любопитството му. Но не преигравайте, защото, ако не покриете очакванията му, разочарованието му ще е голямо. Вашето още повече. Разкривайте му се постепенно. Ако сторите това в самото начало, какво ще правите на следващите срещи? Заложете на чара си. Това ви гарантира неговото хлътване до уши. Много жени правят грешка, като си мислят, че веднъж като са завоювали един мъж, той е завинаги техен. Нищо подобно. Така както една крепост първо се завзема, след това трябва да се отстоява.

Ако изведнъж от загадъчната сексапилна мадама, която го е омагьосала, станете вечно нервна, мрънкаща и скучна повлекана, той ще се изпари с бясна скорост от живота ви.

Според специалисти в областта всъщност най- лесното нещо е да свалите един мъж, по- трудното е да го задържите при себе си. Избягвайте да планирате всичко предварително и да го поставяте пред свършен факт. Четкайте мъжкото му достойнство, като се допитвате до неговото мнение. Ако сте достатъчно умна, ще успеете да направите така, че той да приеме вашата позиция, без да се усети. Така ще изглежда, че той е взел крайното решение. За мъжкото му его това е много важно. Никога, ама никога не си позволявайте да го унижите с поведение или с думи пред приятелите му. Няма мъж, който да понесе, забрави и прости това.

Постарайте се да разчупвате рутината на ежедневието.
Бъдете нежна и не крийте любовта си към него, но не забравяйте и вашите удоволствия.

Наслаждавайте се на миговете, които прекарвате заедно. И... не забравяйте, че любовта е споделен егоизъм!
Статията е от сайта: http://shashavo.net/index.php