понеделник, 19 юли 2010 г.

Магия!

Магия

Преди да ви запозная с различните видове негативни влияния, които се срещат по нашите земи, трябва да кажа, че освен негативни вияния има и множество силни магически практики, насочени към добро, късмет, берекет и др. В една следваща статия ще ви запознаем и с тях, за сега тъй като у нас все повече се шири диагноза „магия”, ще ви насочим към някой от негативните влияния с които се бърка магията, както и с характеристиките на самата черна магия и видовете и.

Ако се съмнявате, че сте станали жертва на някое от описаните негативни влияния, потърсете ни незабавно. Можете да намерите информация тук.
Уроки
Настъпено
Самодивски болести
Енергиен вампиризъм и психоатаки
Клетви
Страх
Магия
Предметна магия
Напратено
Заключен късмет
Заключване на любовта
Заключване на утробата
Връзване на мъжката сила
Захранки
Захранка с менструална кръв
Направено
Ментална магия
Магии с Гробища и Мъртъвци
Магическа Верига
Уроки и урочасване
Смята се, че хората със сини очи имат способността да урочасват. Това не е вярно! Урочасването не зависи от цвета на очите, а от емоционалната нагласа и умението да се концентрира енергия. Получава се най-често, когато някой завиди зарадвал се е не чистосърдечно или е погледнал с възхищение и злоба. Трябва да се знае, че не само лоши хора могат да урочасват. Много добри и мирни хора със силен поглед, могат също без да искат да напакостят. Разбира се не всяко физическо неразположение, здравословен проблем или лошо настроение следва да се обясняват с уроки, но те могат и да бъдат тяхно следствие. Висока температура, силно главоболие, дори обрив, могат да бъдат част от симптомите появили се без логично обясние при наличие на лоши очи. Децата са най- силно уязвими от урочасване, поради. Детето става неспокойно, започва да не спи, да плаче, да се страхува, често боледува. Особено важно е, когато влизате при малко бебе да спазвате някой принципни:
1/Не дръжте чуждо бебе дълго в прегрътките си, колкото и да ви е приятно. Защото така без да искате смучете от жизнената му енергия.
2/ При влизане за пръв път при него, откъснете конче от дрехата си и го сложете близо до него. Това ще отведе нег. енергия в конеца, не към бебето.
3/ Добре е да се плюне три пъти и да се каже „Пу, П уПу, да не ти е уроки” преди да се изкаже възхищение.

При възрастен човек уроки, предизвикват неоправдана уплаха, тъпа болка в главата, очите сълзят и се чувства необичайно напрежение в тях.При по- сериозните случаи се появява притъпеност на мисловния процес, общо усещане за физическа немощ.
Тъй като урочасването е едно от най- често срещаните негативни вмешателства, то и народа ни е създал редица техники за тяхното откриване и отстраняване.
Премахват се чрез баене на вода; брашно; гасене на въглен; както и много др...
Специфика на уроки е, че обикновено поразените хора са с естествено слаба аура. Веднъж отключил се процеса на урочасване, той започва да се повтаря многократно и именно това създава сериозните проблеми. За това се препоръчва носенето на амулет, който да отбива погледа от човека.
Амулети предпазващи от уроки -розетки от пера, конски мъниста, турски талисмани с очи и планински кристал, червен конец и плод от конски кестен.


Настъпено
Малко позната форма на негативно влияние, при което човек стъпва на лошо място това може да е място, където е правена или развалена магия, убит човек или друго голямо зло. Също ако, мине и плюе на място, където са загинали много хора, старо светилище или където е заровено имане. Често след това, човека се разболява тежко при не навременно взимане на мерки, може да последва смърт. Покосява най- често иманяри, пастири и туристи.
Подобно място според народните вярвания е и място, където е уринирала котка, вълк или друг хищник. Върху тях се стоварват нещастия и болести, докато не се развали това влияние. Често тези болести са неизвестни и тайнствени и нелечими. Спасяването от тяхното пагубно влияние става с определни баилки и ритуали. Съществуват талисмани за предпазване от такива места/ талисман за успешно пътуване/.


Самодивски болести
Ако човек стъпи на трапезата или мястото където те танцуват Самодиви, Вили и другите невидими тайствени същества. Това е наказание, което те хвърлят върху човека, за да си отмъстят за нанесената болка и обида. Взимайки здравето на човек и пращайки му болести и смърт.
Друг още по рядко срещан в наше време вариянт е, когато русалки се показват нарочно на някой мъже и танцуват с тях до зори и след това, тези хора се разболяват тежко, могат дори да полудеят. Това се случва най-често, ако някой остане посред нощ на вън.
Въпреки, начина по който човек си е навлякъл наказание от Самодивите, тези болести са нелечими и се прилага така нареченото магическо лечение при което, с баене и разваляне се и се връща взетото.

Енергиен вампиризъм и психоатаки
С този термин обозначаваме всеки нерегламентиран и несъобразен с личната воля енергообмен, при който единия индивид е в доминантна позиция, спрямо другия. Съществуват няколко разновидности на енергиенвампиризъм, като най- разпространената е несъзнателната форма. Той може да има израз както на сексуална основа, така и на емоционална.
Един енергиен вампир, обикновено е конфликтна личност, или е човек който обича да бъде съжаляван. И в двата случая той стимулира определени емоции у жертвата, като по този начин я кара спонтанно да освободи големи количества енергия, които той усвоява. Именно силната емоция сваля енергийните защити и това благоприятства процеса на освобождаване на енергия.
Често в действителността енергиен вампиризъм се наблюдава в семейства, където има възрастен или болнав човек, който съжителстват с малко дете. В случая детето става донор на жизнена енергия, но не може да се твърди, че то съзнателно е атакувано, а по скоро става въпрос за нещо подобно, на изравняване на ‘осмотичното’ налягане. В резултат на този процес, енергията която е в по- голямо количество при малкото дете, се усвоява от полето на възрастния и по този начин той става жизнен и енергичен, а детето обратно- може да придобие болнав вид.
Този механизъм на енергообмен е бил познат още на древните гърци, които са го прилагали като лечебна терапия.
Другия, много рядко срещан вид енергиен вампиризъм, е осъзнатия такъв. Той е присъщ за онези персонажи, на които им стига да задоволяват низките си страсти по този начин. Те съвсем целенасочено подбират ‘жертвите’ си с оглед на количеството енергия, което могат да усвоят от тях.
При неосъзнатия вампиризъм, жертвата се чувства отпаднала, губи жизнеността си; по- редки са случаите когато пада кръвното налягане. При по- продължителен контакт човек става болнав, апатичен, нерядко се стига до сериозни анемични състояния и др.
Обекта на съзнателно вмешателство чувства неразположение в областта на стомаха и слънчевия сплит, главоболие, рязко спадане на жизнеността. В режим ясновидство енергийния вампиризъм се вижда, като ясно изразена патологична връзка на ниво 3та чакра. В самата чакра, могат да присъстват тъмнооцветени, мътни вихри.

При терапия на енергиен вампиризъм, първо трябва да се прекъсне патологичната връзка, след което се влага нова енергия, човек се хармонизира и се поставя енергийна защита. Работи се с биоенерготерапия, Рейки, Сейким и всички известни енергийни техники. Патологичната връзка се прекъсва с огън.


Клетви
Отново основата е емоционална, това е най- често срещаната форма на въздействие. За съжаление в народопсихологията на българина е залегнала практиката на проклетисването. Всяка негативна мисъл, облечена в слово и заредена с енергията на емоцията се превръща в клетва. Принципът на действие е подобен на баенето- вид заклинателство. Благодарение на анатомичната особеност на гласните връзки на човек, при звукоизвлиането се създава вибрация, в която може да се вложи информация. Поразява се отново енергийното тяло на човек, то става нехармонично, това пречи на нормалния енергообмен и като резултат възникват проблеми.
Въпреки, че на теория всеки може да проклина, то в реалността клетви може да ‘хвърля’ човек, който е в състояние свободно да генерира и изнесе емоционален заряд, и той да се запази относително стабилен в свободното пространство, докато достигне жертвата.
В режим ясновидство клетвите се виждат като фини сиви паяжини, най-силно изразени във 2ра(при проклинане от близки) и 5та чакра(клетвата е свързана с комуникацията). Ауричното поле избледнява и посивява.
Майчината клетва не се разваля, с нищо!!!

Страх
Почти няма начин запознавайки се с баилките, човек да се срещне с баене за премахване на страх. Това и е най-честото срещаното лечение. Естествено дори и това, не може да се прилага, от човек който няма дарбата. Затова дори за предаването на тези баилки се прави проверка. Лечения за страх има много, леене на восък, олово, баене на брашно, както и много други на които няма да спирам сега. Все пак ще спомена основните вярвания около страхът. Когато човек преживее някаква стресова ситуация се разболява, започва да го боли глава, да му се вие свят и да му прилошава, чуства се отпаднал. Характерно е, че въпреки симптомите, не се знае причината на страданието на човека.При децата това може да причини нощно напикаване в някой случаи. Отивайки при баячката тя установява, че се касае за уплах. Изливайки восъка или куршума установява причинителя на уплаха, който се появява в форма. По този начин страха излиза от човека. Важно е да се лекува страха, преди 40 ден защото, той оживява и човек започва да страда много по-тежко.
Леенето на восък става винаги от пчелен восък, като този ритуал придружава много от развалянията на магия. ЛЕЕНЕТО НА ВОСЪК САМО, НЕ РАЗВАЛЯ МАГИИ!
Леенето на куршум се прави само от гърмян куршум, ползването на друго олово не дава резултат. Прилага се за някой слаби магии, но също като восъка и другите баяния, НЕ РАЗВАЛЯ МАГИИ!
Леенето на яйце е един много по-рядък метод на работа, който има по-голяма сила от другите методи. При него пак се появяват фигури както при восъка, оловото и брашното. При леенето на яйце, може да се премахват някой от магиите.

Магия
Черната Магията е съзнателно насочена негативна енергия имаща за цел да навреди по някакъв начин на другите или техники за контакт с злите сили. Тук влизат различни методи за призоваване на демони, духове и ползването им за различни облаги.
При всички видове магии, се наблюдава и затруднено или невъзможно конкретното ясновидство, като ясно се вижда само наличието на магията, всичко останало е сякаш забулено в мъгла. Това става понеже магията има за цел да изкриви съдбата на човека.Характерно за всяко подобно въздействие е програмата за самосъхранение, каквото има във всяка магия както и програма, която кара човек да не вярва във възможността живота му да се оправи (тоест магията да се отстрани). Знаем обаче, че без никой и нищо не е в състояние да ни помогне, ако ние сами не пожелаем това. При откриване на магия, следва веднага да се започне с развалянето и, понеже има различни магии, последиците са тежки болести или катастрофи, не рядко и смърт, ако се забави човек. Всяка магия може да бъде развалена, но пораженията са не обратими. Да се има в предвид, че след определянето на магията, се оставя на един човек да разваля магията и не се правят постоянни консултации с други ясновидци, защото това може да опорочи развалянето и да доведе до усложняване на нещата. Не на последно място, развалянето на магия е борба с невидима сила, случва се да се налага да се разваля многократно, това не е свързано задължително с това, че развалящия е шарлатанин има магии, които изискват няколко ритуала. Понякога и магията не е само една, проблем представлява и това, че все повече от магиите се правят от самоуки хора и техните са крайно оплетени и често сложни за разваляне. Съществено е да се отплатата на човека, който го прави ритуала. Самото заплащане дори съществува в някой ритуали за разваляне. Това е ритуален откуп, при който за да има резултат не се препоръчва пазарене, не заплащането след извършения ритуал води до енергийни усложнения понякога и до обратен резултат.Защото самото плащане е вид курбан за здраве и успешно освобождение от злото. Някога се е знаело, че колкото повече се даде, толкова повече Господ ще въздаде на човека в бъдеще.
Съществуват различни методи за определяне дали има магия, но с изключение на метода с яйцето, повечето са не надежни, понеже според спецификата на магията, тя може да не се покаже. Най- сигурен метод е си остава разбира се ясновидството. Ако имате съмнения, че сте жертва на негативно влияние вижте тук.

Предметна магия
Това е най-често срещаният вид магия по света. Използват се предмети, обикновено с култов характер, или излъчващи естествено нехармонично за човек, като те се кодират информационно чрез определен ритуал, за конкретна цел. Най- често се използват яйца, конци и игли, кости, парченца плат, различни самодивски и отровни треви и билки, мъртви животни или части от тях, въглени, восък, муски, подлива се баена вода и др.
Ако намерите нещо странно в дома си или пред вратата, по никакъв начин не ги хващайте с ръце и не ги горете, най-безопасно за такива предмети е да се хвърлят в река..
Всички използвани предмети играят роля на преносител на информация, като за да се осъществи информационно заразяване, е необходимо жетвата да влезе в контакт с преносителя, или той да се намира в близост до него.
Причината да се използва този вид магия е неспособността на изготвящия я, да концентрира информацията и да я изнесе свободна и стабилна в пространството.
Силно разпространена заблуда е, че с намирането на предмета се разваля магията; и още, че без предмета тя не може да бъде изчистена. Съществуват различни методи на разваляне, които се определят от това как е направена магията.
В режим ясновидство, подобна магия изглежда като сиво- черни паяжини и мътни петна в дома и около жертвата. Аурата е мътна и също оплетена с паяжина. Понякога се наблюдават обръчи, черни безформени обемни петна.
Към контактната магия влизат и някой любовни магии, като те атакуват аурата, и се влага чужда информация, най- често в 2ра, 4та, 6та чакра. Опитвайки се, инстинктивно да се освободи от чуждото влияние, човек започва да се поболява.

Напратено
Смята се за една от най- силните и тежки магии за смърт прави се с живак, на който се бае за да влезне в дома на човека. Живака се праща на човека и той започва да линее и много скоро умира. Ако, се хване в подходящ момент магията се разваля, но трбва да се ползва и адекватния метод за това. Среща се и във вариянт при, който по скоро е живачно отравяне. Народните поверия гласят, че ако се види живак в дома, трябва да се направи специален ритуал за да се върне в дома на изпращача. Това се отнася за първия път, когато се види живака. Смята се, че така изпратения живак обикаля дома на човека и го мори.

Заключен късмет
Един по-рядко срещан метод на магия при който се връзва или заключва късмета само на човек. Възможен е и вариянт при, който се открадва късмета и берекета. При това положение, на човек започва да не му върви , да се провалят нещата.
Често се срещат две други специфични магии.

Заключване на любовта
При това, човек не му върви в любовта, най- често или непрекъснато го зарязват партньорите или не може да създаде сериозна връзка, без обективна причина. Целта на магията е човека, на който е направена да остане сам, да не се ожени, да няма никой до себе си.

Заключване на утробата
Особен вид магия, целта на която е бездетие. Характерно е най- често липсата на конкретна патология и диагноза, но въпреки това не възможност да се зачене дете.
Възможни са и други магии за бездетие, при които например да има чести аборти или развитието на заболявания при които не може да има дете. С това въобще не казвам, че всички хора без деца са жертви на подобни магии. Трябва да е ясно, че в някой от случаите се касае за подобни влияния и да може да се помогне. Също така трябва да е ясно, че дори при наличие на магия за бездетие, трябва да се спазват точно лекарските предписания и развалянето и не е лечение. По-скоро, то прави възможно лечението.

Връзване на мъжката сила
Магия подобна на заключването на утроба, която се прилага при мъже с цел да станат импотентни. Тук човек загубва всякакво желание за сексуален контакт. Също така, подобна магия може да направи мъжа безсилен да има потомство.

Захранки
При тези магии, носителя на магията се слага в храната или представлява баене върху определени храни. Ползва се и за добро и за зло. Най- често са за любов, но се срещат и за смърт. Това се прилага често от ходжите. Магията се разваля най- добре с отново захранка, това храна или вода, на която се бае. Разбира се, има и някой универсални методи за разваляне, които могат да премахнат този род магии.

Захранка с менструална кръв
Широка популяризирана сред жените магия за любов, която действа много силно и може да доведе до много беди. Нека е ясно, че само по себе си даването на менструална кръв не дава никакъв резултат. Както всяка друга магия и тази, изпълнена без нужните знания, може да даде обратен резултат и да навреди на правещия. Дори и за запознатите тя е опасна, защото колкото и да е силна, тя създава един роб, който не е човека, който сте познавали. А при развалянето си, тя предизвиква в нейната жертва силна и дълбока омраза към направилия.

Направено
Това е втората по разпространеност техника на омагьосване. Работи се върху предмети- съответствия, които имат информационна връзка с жертвата. Това може да са органични течности и тъкани (кръв, косми, нокти и др.), лични предмети (бельо най- често, чорапи и дрехи) и снимки.
Този метод на работа често се комбинира с контактната магия.
Познатите ни восъчни кукли от Холивудските филми, също принадлежат към този клас енерго- информационни въздействия. Куклата се изготвя така, че максимално да прилича на жертвата, като в нея се влага и предмет притежания на атакувания. Вярва се, че подобието създава връзка на енергийно ниво с жертвата.
Резултат от подобен род въздействие, се получава вследствие на факта, че всеки два обекта били в контакт за известен период от време, придобиват информационна връзка помежду си. Това важи особено силно за органичните течности и тъкани. В ДНК молекулите, се съдържа цялата информация за създаване на нов индивид. Точно това направиха и учените, клонирайки овца от единствена телесна клетка.
Благодарение на информационната връзка може да се прехвърли информация, към нищо не подозиращата жертва.
В българските земи, освен куклите и дрехи на жертва са познати и магии с измерване на ръста, гледане през търкало направено от пределени субстанции на образа на човека, с отпечатък от стъпка на жертвата и със сянката. Като принципа на действие е подобен.
В режим ясновидство, непрекъснато се вижда един предмет, или се появява ритуалът по който е изготвена магията. По добрите ясновидци виждат аурата в сиво- черни паяжини и излизащи от нея нишки към предмета съответствие.

Ментална магия
Това е все по често срещата се форма на негативно влияние , която особено трудно се доказва, тъй като представява насочена негативна енергия.Тази техника за работа се смята за висш пилотаж в областта на магията. Ритуалността е сведена до минимум. Единствен инструмент е самият магьосник, който резонира с определени структури, настройва ги към себе си и ги използва за своите цели.
За да се направи подобна магия е достатъчно да има някаква лична информация, за обекта върху който ще се въздейства ( име, визуална представа) или други данни, които да укажат къде във времето и пространството се намира обекта върху който се въздейства.
Техниките за изчистване са същите каквито и при останалите видове магия, но Менталната магия поразява винаги 6та чакра- отговаря за централна и периферна нервна система, 7ма чакра, както и всички останали необходими за целите на въздействието чакри.
В режим на ясновидство се открива трудно, защото освен към енергийните центрове, подобна магия е насочена към целия житейски път, линията карма- съдба. Може да се наблюдава кафяво оцветяване на ниво 6та и 7ма чакра. Менталната магия формира нови събития, изчиства потенциални други събития, прави коренни промени в съдбата или в психиката на човек.
При разглеждане на ‘Лентата на съдбата’, най-ясно се виждат въздействията от менталната магия. Те изглеждат като черни петна, сива мъгла, черни заплетени нишки. Трябва да подчертая, че тази магия не винаги е насочена пряко върху човека. Тя може да има събитиен характер, където променяйки степента на вероятност едно събитие да се случи, човек се ‘вкарва’ насилствено в нов житейски модел.

Магии с Гробища и Мъртъвци
Тези ритуали са най-вече е за смърт. В това число са и различни любовни магии с гробища. Принципно съществуват и благи магии с гробища, но и те са крайно опасни, тъй като дори една погрешна мисъл или действие води до страшни последици.
Препоръчва ме ви по никакъв начин да не използвате подобни неща, независмо колко безопасни изглеждат. Ако се налага нещо то трябва да се прави от много добре обучен специалист.
Предметите с култово значение, свързани с погребалните и траурни ритуали, третирани по подходящ начин се превръщат в генератор на изключително нехармонични, за живия човек, енергии. Често използвана е т. нар. ‘мъртва вода’, яйца престояли на гроб, пръст от пресен гроб, дрехи на починал, восък от траурната свещ и др.
По този начин се получава информационно заразяване и програмиране на човек с патогенните енергии на смърта. Заразяването не се насочва само към жертвата, всеки не обучен в тези магии, най-много да си навлече непоправими проблеми.
При предизвиканото магическо обсебване се създава патологична връзка между душата на починалия и жертвата, като в стремежа си да се откъсне от тази връзка и да продължи еволюцията си, същността влияе патогенно на живите.
Типичен пример за подобен тип подход е ‘Молитва за смърт’ извършвана от хавайските Кахуни, както и някой вуудуу ритуали- ‘Ритуално призоваване на барон Самеди’.
В режим на ясновидство магията е трудна за откриване. Някой ясновидци с по- силно изразени медиумски качества, осъществяват спонтанен контакт със духа. Като цяло при магия с гробища се виждат безформени сиви структури, характерни за Отвъдното.
Жертвата сънува кошмари и мъртъвци,характерно избледняване на кожата, появяват се сериозни здравословни проблеми, които не подлежат на медицинска диагностика, резки промени в характера на човек.
Изчистването на такъв тип магия е трудно, изисква се професионализъм.
Статиите са от сайта: http://charm-bg.com/index.html

Магическа Верига
Най- тежкото и трудно за преборва магическо влияние, прилага се от много опитни и запознати с негативните влияния хора. Форма на магия, от която почти няма отърване, като ако се спаси човек, остават доста дълго нейните белези на житейско ниво. Прилагана основно за смърт. Съществуват определени баилки и заклинания, с които се повтарят от група хора.