неделя, 14 ноември 2010 г.

ОТСТРАНЯВАНЕ НА НЕГАТИВНИ ЕНЕРГИЙНИ НАТРУПВАНИЯ

Всеки житейски проблем от гледна точка на науката магията в основата си е енергиен (науката физика доказва-всичко е енергия). Затова дадена ситуация може да се коригира посредством отстраняване на първопричината и осъзнаването й от човек. Това важи за всеки житейски казус, който ни създава напрежение, негативни емоции, отклонява ни или ни спира от пътя, който искаме да следваме.
Така наречените 'енергийни проблеми' или енерго-информационни влияния се делят на три основни типа:
Преднамерени (уроки, проклятия, енергиен вампиризъм и магии);


Непреднамерени (несъзнателни и/или автогенни енергийни проблеми- въздушно карате, взаимодействия с околната среда - Геопатогенни зони и др.

Индуцирани (кармични натоварвания, автомагии, негативни мисловни модели-вграждане на мисъл-форми, внушения, автогенни енергийни проблеми - частично влизат в този клас).

В реалния живот винаги се касае за комбинация от няколко фактора и от трите класа, като винаги има един или два, които са доминиращи. Почти винаги подобен род проблеми засягат освен човека (пациента) и цялото му семейство и близки приятели, особено интимни.

Причина за това е, че в едно семейство, или любовна връзка често има силни емоционални и енергийни връзки, чрез които тези енергийни процеси се прехвърлят от човек на човек. А е възможно и околните да са част от проблема или също атакувани от негативни форми.
Във всеки случай обаче изчистването е необходима процедура, поради факта, че човек сам не е в състояние да отстрани от себе си тази отрицателна енергия. Напротив, с времето нещата се задълбочават и усложняват и в повечето случай завършват фатално, благодарение на нелепа ситуация, тежки заболявания или др. Важно е при откриване или съмнение за наличие на някое от по-горе описаните отрицателни влияния да се направи обстоятелна диагностика и да се започне изчистваща процедура, за да се избегне допълнително негативно акумулиране и най-вече последиците от него, за които вече споменахме, оказващи се много често трудно поправими или въобще непоправими.

Изчистващите процедури не нарушават свободната воля на човек, напротив те стимулират осъзнаването на собствената отговорност спрямо развитието на живота ни. Целта им е да се премахнат пречките и човек да върви по своя истински път на духовно развитие, вследствие на който получава заслужените земни и духовни блага. Една подобна терапия се извършва за цялото семейство, защото ако терапията е частична има по-слаби резултати, или никакви, поради непрекъснатите контакти със семейната среда. Но запомнете! Изчистващата процедура, извършена сама по себе си, без полагането на определени усилия от страна на човека, ще е слабо продуктивна и даваща незадоволителни резултати.
Важно по време на процеса е и анализирането на мисловния модел, определянето и отстраняването на онези части от него, които подхранват проблема. Защото в противен случай дори и при изчистване на негативното влияние, човек пак ще привлече проблеми със собствените си негативни мисли и постъпки. ВСЕКИ ЧОВЕК Е ОТГОВОРЕН ЗА МИСЛИТЕ, ДУМИТЕ И ДЕЛАТА СИ. Никой няма право да замърсява пространството със зловредните си негативни излъчвания, с което да вреди на всичко, което го заобикаля. ВСЕКИ ДОПУСНАЛ ИЗЛЪЧВАНЕТО НА НЕГАТИВНА МИСЪЛ ИЛИ ДЕЛО ПРИВЛИЧА ТРИ ПЪТИ ПО-СИЛНО ПОДОБНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ СЕБЕ СИ, КОЕТО СЕ ЯВЯВА НЕГОВОТО НАКАЗАНИЕ. НЯМА СЪГРЕШИЛ ОСТАНАЛ НЕНАКАЗАН! ЗАПОМНЕТЕ! ВИЕ САМИ ПРИВЛИЧАТЕ ЛОШОТО В ЖИВОТА СИ-ЧРЕЗ ВАШИТЕ МИСЛИ, ДУМИ, ДЕЛА!

Самата процедура по изчистването се състои от три основни модула:

- Енергиен : състои се от различни ритуали, целящи да се изчистят физическото и енергийните тела на всеки по отделно. Изчистват се вариациите на съдбовния път, образували се като последици от негативното влияние.
За целта се използват определени материали. Изчистването е със „светлина” ...

В процеса на хармонизация се прилага и ароматерапия и енергиен баланс, целящ по-пълно и бързо изчистване на индивида. Като за целта се използват аромати ( във вид на пръчици или етерични масла). Самите масла и ароматни пръчици се кодират допълнително и се зареждат с енергия. В определени случаи се прибягва и до допълнителни специфични методи, лекуващи енергийните тела заедно или поотделно. Така качествено се отстраняват енергийни и психоемоционални увреждания, както и увреждания от минали животи, от пренаталния и наталния период, от детството и юношеството и т.н.

- Поведенчески (психологически) : въпреки енергийното изчистване е важно също така, човек да промени мисловния си модел, за да има по-пълен резултат от процедурата и за да се избегнат повторни натоварвания с негативна енергия. Както вече споменах, ако преди изчистването някой или нещо друго е управлявало живота на човека, то след изчистването, човек сам поема 'юздите' на своя живот. И за да постигне желаните от него успехи e необходимо да повярва, че те са възможни и да извърши физически действия, нужни за постигането им. Не си мислете, че след като сте изчистили негативните си въздействия е достатъчно да седите със скръстени ръце и успехите и парите започват да валят. Да, за разлика от преди те започват да валят, но вследствие вашите точни действия и труд. НЯМА НАГРАДА БЕЗ ТРУД. Разликата е там, че сега вече ще постигате успехите по-лесно. Незнайно как за вас нещата ще се нареждат по най-добрия начин, радостта, щастието и благосъстоянието няма да се забавят. Но не забравяйте - ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ВАС, ОТ ТОВА КОЛКО ЩЕ ДАДЕТЕ, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ.

- Поддържащ: Той цели резултатите от терапията да станат постоянни. Включва една изключително важна компонента-енергийният баланс. Това жизнено необходимо състояние е често пренебрегвано от повечето занимаващи се с изчистването на вредни енергийни въздействия, може би поради трудното му постигане, а и заради необходимите способности от страна на лечителя за постигането му.
И ЗАПОМНЕТЕ! Вие САМИ със своите МИСЛИ, ДУМИ, НАЧИН НА ЖИВОТ правите своята защита срещу подобни негативни влияния. Нищо не идва неповикано! И все пак при необходимост може да бъде изработена „защита” за всеки един, който е изчистил абсолютно всички отрицателни енергийни влияния, посочени му при диагностиката.
svetlinacenter