събота, 6 ноември 2010 г.

Знаците на съдбата!

Въпросът е: как да разгадаваме знаците, които съдбата ни праща.
Специалистите, които се занимават с подобни феномени, ни съветват сами да откриваме какво се опитват да ни кажат висшите сили.
Например ако се спъваме няколко пъти - това е знак, че скоро кракът ни може да пострада. А когато се случат няколко повторения на една и съща ситуация, макар и безобидна, това е опит да ни кажат - "престани да го правиш, за да не загазиш!"
Материалистите не забелязват и не отдават значение на подобни събити, за тях това са случайности. Но хората с чувствителна интуиция определят, че това е възможност да предвидим бъдещето.
Екстрасенсите твърдят, че всички хора, които срещаме по пътя си имат някакво послание за нас. Колкото и да е невероятно, те носели със себе си отговорите на въпросите които ни вълнуват и се опитваме да разрешим. Как да се научим да тълкуваме знаците, отговорът може да бъде различеня, но определено можем да се доверим на интуицията си
Дори случайни разговори с непознати, може да ни разкрият невероятни неща, затова трябва да се вслушваме в думите им и да се опитаме да разкодираме посланието им.
Ако се замислим, подобни неща ни се случват постоянно, но не сме им отдали необходимото значение. Всеки познава някой с определени страхове и нагласи, че ако "това се случи", то за него е лош знак и той се отнася с повишено внимание! Например френския астроном Пиер Симон установил, че когато пантофите му не били на мястото си през нощта, някой се опитвал да го обере на другия ден. Съвпадението не можело да се нарече случайност, още повече че Пиер бил по точните науки.