сряда, 10 ноември 2010 г.

Как да се спасим от хемороидите!

В България вече шест години се предлага успешно безоперационен комбиниран метод. Благодарение на специално оборудване проблемът се решава с няколко краткотрайни манипулации.
Според проучване от 100 човека, половината страдат от различна степен на развитие на хемороиди и ежедневно се сблъскват с кръвотечение, излизане на възлите от аналния канал и болка. При това заболяване с времето оплакванията се засилват, затова още при първите оплаквания трябва да се консултирате със специалист-проктолог.
Наблюдават се 4-ри стадия на развитие: при първия, началния се наблюдава разширение на вените в аналната област и слабоизразено кръвотечение. Болка няма или е слаба, болните се опитват сами да се справят с проблема, използвайки билки или свещички от аптеката. Понякога проблемът не търпи развитие, но често хемороидите преминават във втори стадии, само специалист - проктолог може да спре усложненията.
При втория стадий кръвотеченията се засилват, а болките са по-силни, незначителни физически натоварвания водят до показване на хемороидите от аналната област. В този стадий те могат сами да се върнат на предишното си място след изхождане. Домашните средства и свещички вече не могат да помогнат и състоянието изисква неотложна медицинска помощ. При третия стадий хемороидалните възли излизат всеки път след дефекация и се прибират само с помощ, а страдащият има чувството, че му "расте опашка". Все още е възможно да се справите с хемороидите без операция и хоспитализация. При четвъртия последния стадия се наблюдава окончателно и необратимо излизане на възлите извън аналния канал, а кръвотеченията и болката стават непоносими. От този момент нататък може да помогне само хирургическа операция, която се извършва с упойка, а следоперативният период е силно болезнен и продължителен.

За радост и облекчение на страдащите от това неприятно заболяване в "Он клиник" предлагат неоперативен метод. В зависимост от стадия на развитие на хемороидите се използва инфрачервена коаголация, радиочестотна технология.... след което възелът изчезва като "изсъхва" и изпада сам за около десетина дни. болката и неудобството изчезват." Он клиник" е част от международна медицинска верига-ADVANCET MEDICAL INSTITUTE и е специализирана в решаване и на други сериозни медицински проблеми:
- сигурно възстановяване на потентността без значение от възрастта;
- уникално лечение на псориазис без хормори;
- лечение на хронични рани при разширени вени.
"Он клиник" отбелязва 6 години в България с отстъпка 60% от прегледа, може да запишете част за преглед на тел: 0700 119 19