събота, 13 ноември 2010 г.

Прилепа - най мощния талисман за късмет, пари и любов!


Прилепа - най мощния талисман за късмет, пари и любов


Автор:Чародей Боян
Опашка от тритон, око от жаба или крило от прилеп Затова най - често се сещаме, когато си помислим за думата магия. Запомнили сме го от детските приказки, в които това са основните сътавки на вещерските отвари. Но както знаем, всяка приказка в основата си има реални факти. Прилепа наистина притежава мощни магически качества и това го прави една от универсалните съставки за различни ритуали и талисмани. За силата можем да съдим дори по факта, че неговото използване е записано дори в детските приказки, както и в извесни литературни произведения, като „Макбет“. Той е извесна на много народи и съществуват различни начини за използването му. Методите се предава от поколение в поколение в дълбока тайна . Той притежава трансформираща, възраждаща и привличаща енергия, не сравнима с никое друго магическо средство, когато става дума късмет, любов и пари, помага за намиране на изход в безизходни ситуации.




Според българските чародеи, за да се събуди силата на прилепа и да се използва в магията се извършва ритуал по приготвянето му. Той се прави само на пълнолуние и то при в определена част от денонощието. Ритуала както и заклинанието се пази в тайна. След изсушаването на прилепа, от него се правят талисмани или се използва за конкретни магически действия..
Талисманите изготвени от прилеп също имат сила за привличат богаство и любов и успех, както и да трансформира късмета. Подсилва го и го насочва така, че човек да получи онова, което желае.
Придобиването на така обаян талисман от прилеп сам по себе си носи доста късмет. Той подобрява живота и отваря множество нови възможност за постигане на щастие благоденствие и просперитет

Разбира се, освен за самостоятелно носене прилепа може да се използва и за много по мощни магически комбинации. По този начин се получават едни най- мощните чародейски ритуали, при които освен силата на талисманите, които се използват за по-общи цели , могат да се постигат много по-трудни цели, желания, да се отключва късмета и привлича щастие и благоденствие .Те действат много по концетрирано бързо и силно. Изготвяне им, е една от най- дълбоките тайни на българските чародеи. Използват се комбинират различни силни магически билки, едно от които е разковничето с така приготвения прилепов талисман. Останалите съставки се определя от целите ,за които човек иска да го използва.

Комбинацията прилеп и разковниче и някой други съставки, сред които венче за любов обаяни допълнително с заклинания, се използват за трудно достъпна любов. Този тип чародейство е една от най- силните бели любовни магии. Разбира се за да действа е нужно освен заклинанията да се нарече и зареди за конкретната човек.

Друга мощна комбинация е за привличане на пари и за успешен бизнес Тук се работи освен всички други неща и с корен „Омане дай пари „ Тя също се обайва с специлни баилки,самото слово се пази да не се изрича . И дори се предава в писмен вид, защото изречено гласно, този който го е казъл губи силата да го прилага. Заклинанието се прави в точно определени моменти според разположението на планетите.
Тази комбинация помага в сделки, при рискови финансови операции, кредити и други подобни, предпазва от банкрут, дава развитие и просперитет на стартиращ бизнес и осигорява благоденствие на този за когото е наречено. Особено добро е за търговия, за служители работещи с пари и такива с много власт.

Задействането на този магически коплекс, както и на всички останали ритуали, включа специален откуп. Колкото по голям е откупа, толкова е по-добър и силен резултата. Тук принципа е „Колкото повече хвърлиш зад себе си от сърце, толкова повече Господ ще ти даде в бъдеще“ В съвремения си вариант това се прилага с поставянето на определена цена.
Тя е минимална граница от която нагоре, резултата ще е достачно добър. Самите пари или жертвата представляват материален субстрат, осигуряващ движението на енергията.
От голямо значение е и дали са дадени от сърцето. Една жертва не би била истинска, ако човека наистина не се лишава от нещо стойсностно, и не я дава с вяра с желание. Тази размяна сътвества на законите от физиката и по точно принципа за действието и противодействието. Неспазването често обезсилва магията. Затова или не дава никакъв резултат или дава много слаб такъв.

Резултата от тези ритуали се проявява от момента извършването, до 40 дни. Като, ако липсва или е слаб резултата или не е направен от сърце откупа, или има магия. Редно е да се знае, че прилеповия талисман, както и чародейните ритуали с тях, не премахват магии, както и не предпазват от такива.

За да се сдобиете с талисман от прилеп трябва да ни потърсите на тел 0878589407
на маил realmagick@dir.bg

skype: charm-bg Броят на талисманите е ограничен.!

Цената на талисмана е 50 лев,

Относно чародейните ритуали потърсете ни, за повече информация на по горе дадените координати

http://realmagick.dir.bg