понеделник, 21 февруари 2011 г.

Цифровият код на заболяванията

Швейцарски нумерологични експерти са стигнали до заключението, че за предразположението към болестите имат значение зодиакалният знак и цифровото изражение на рождената дата.
Персоналният код се образува като съберете всички цифри на рождената си дата и сведете сумата до едноцифрено число. Например, ако сте родени на 4 април 1962г, съберете 4+4+1+9+6+2. Получава се 26, 2+6=8. Това е индивидуалният код на човека с тази рождена дата. В зависимост от този код са оформени девет групи хора.
1 Ако вашият индивидуален код е равен на единица, то вие сте предразположени към сърдечносъдови и очни заболявания. За вас особено полезно е да ядете ечемичен хляб, мед, стафиди, лимони, портокали, фурми, орехи. От билките обърнете внимание на лайката, жен-шена, киселеца, шафрана. Промени в здравето следва да очаквате на 19, 28, 37, 55 години.
2 Ако персоналният ви код е двойка, вие сте склонни към болести на храносмилателната система. По внимателно към това с което се храните. Трябва да избягвате ряпа, салати, зеле, краставици и пъпеши. Промени в здравето ще настъпят на 20, 29, 38, 47 и 65 години.
3 Хората с код 3-ка се оплакват от нервна преумора. Защото са предразположени повече да мислят за другите, отколкото за себе си. Натоварват се с чужди проблеми и отлагат собствената си почивка. В повечето случаи имат нездрав цвят на кожата. Това което трябва да консумират са ябълките, боровинките,ягодите, вишните,гроздето. Полезно е и цвеклото. Някакви промени в здравословно отношение може да има на 12, 21, 39, 48, 57 години.
4 При четворката е характерно, че някои хора страдат от заболявания, които трудно се диагностицират: меланхолия, анемия, главоболие. Полезно при тях е лекуващата хипноза и психотерапията. Да не употребяват много лекарства, на трапезата им да присъства спанака и червеното месо. Нека обърнат особено внимание на здравето си на 13, 22, 31, 40, 49 и 58 години.
5 Ако числото ви е петица, то вие страдате на безсъние и неврози. Използвайте медитацията за успокоение и си почивайте повече. Препоръчват се морковите, ядките, пащърнакът. Промени на здравето може да се очакват на 14, 23, 41, и 50 години.
6 Индивидуален код -6- е предразположен към чести простудни заболявания и белодробни проблеми. При жените може да има заболяния на гърдите. На старини може да се появят сърдечносъдови болежки. Да се консумират повече бобови храни, предимство дайте на ядките, ябълките пъпешите, смокините, наровете, прасковите.
7 Седмицата са раздразнителни и неспокойни, склонни към депресии и меланхолии. Имат чувствителна кожа или склонна на потене. Полезните за тях храни са: ябълките, зелето, краставиците, гроздето, гъбите, киселецът. Промени на здравето може да се очаква на 7, 16, 25, 34, 43, 52, и 61 години.
8 Хората с код осмица имат проблеми с черния дроб, жлъчката, стомашно чревния тракт. Много от тях са с главоболие и имат склонност към ревматизъм. Вегетарианската диета е препоръчителна за тях. Особено добре им въздействат целината, морковите и спанака. Да обърнат повече внимание на здравето си на 17, 26, 35 , 44, 53 и 62 години.
9 Ако вие сте собственик на този код, то сте лесно атакуван от вирусите на морбилите, шарката, ангината, грипа и скарлатината. Пазете се от инфекции, много полезни за вас са хрян, чесън, сок от коприва, тиквени семки, лук. Ограничете мазната храна и алкохола. Критични години за здравето са 18, 27, 36, 45 и 63