вторник, 8 февруари 2011 г.

2011 - годината на най-късметлийското животно!

Според китайския календар годината започва на 3 февруари 2011 година и продължава до 22 януари 2012 година.Символът е заекът. Господарят на 2011 година е Белият Метален Заек.
Какво да очакваме: През тази година ще имат успех тези, които умеят да разглеждат нещата от всички възможни ъгли. Годината ще е благоприятна за уравновесените, отговорните, откритите хора, които умеят да мислят в перспектива, но предприемат действия след като са максимално информирани.
В годината на Заека, няма да има обществени трусове, държавни преврати, масови демонстрации и глобални социални реформи. Във всяка сфера на живота нещата ще бъдат по спокойни и предсказуеми. Основната насока в годината на Заека ще е Любовта във всичките и аспекти. Долнопробните забавления ще отстъпят на по-стойностните прояви. Ще бъдат осъществени много нови запознанства и възстановени стари. Противозаконните прояви няма да имат успех, ще изискват неимоверни усилия за да успеят. Именно това ще внесе спокойствие в живота на всички. Заекът е порядъчен семеен човек. Всеки, който се опита да се отклони от чистотата в отношенията, морала, доверието, уважението и верността ще бъде наказан безпощадно през 2011 година. Такава е съдбата на всяка зодия в годината на Заека.