неделя, 5 септември 2010 г.

Руски академик телепортира ракови клетки от човек в буркан с вода

Медицината често лекува определен симптом, изразяващ се чрез дадено заболяване, но не може да излекува първопричината за заболяването, свързана с нарушаване на имунната система на човешкия организъм или заболяване на друг орган, нарушаването на функцията на който е довело до въпросното заболяване. Това каза гостуващият у нас академик Анатолий Евгениевич Акимов, директор на Международния институт по теоретична и приложна физика. Извършената от академик Акимов дейност представлява набор от технологии, основани на нови физични принципи. Сами по себе си те са ново направление в научните, приложните и технологичните аспекти на теорията за торсионните полета и нямат аналог в света.

Академик Акимов уточни, че около всеки човек съществува магнитно поле, което управлява всички процеси в човешкия организъм. Изследването на това поле позволява да се установи, както моментно заболяване, така и наличието на предпоставки за бъдещо увреждане на човешките органи. Има много начини за лекуване на тежки, ракови заболявания, които вече не могат да бъдат лекувани с методите на класическата медицина. Тук академик Акимов посочи като пример един доста нестандартен начин за лекуване на трета, четвърта степен на рак. Той се провел в московския център на доктор Антоненко.

Лечението се състои в следното: болният сяда в стая, до него се поставя буркан, пълен със 750 милилитра вода, четат се различни молитви, в последствие с участието на самия болен. След три-четири сеанса започва да се наблюдава нещо необичайно - водата в буркана започва да се сгъстява, като постепенно добива формата на желе.
Това е защото раковите клетки се телепортират от организма на човека във водата.
В 95% от случаите настъпва пълно оздравяване на пациента.

Академик Акимов уточни, че науката е стигнала до такава граница, където обясними наглед неща не могат да бъдат обяснени със съществуващата методология. Той добави, че 20 век освен век на атома, е век на победата на електромагнетизма. Тук академик Акимов обясни същността на торсионното поле като припомни някои основни принципи на физиката. Около всяко тяло с определена маса има гравитационно поле, около това поле съществува електромагнитно поле.

Академик Акимов разкри същността на действието, основано на торсинното поле на апарата за диагностициране, известен под името Комплекс с медицински апарат. На днешната среща бяха представени проектите, които следва да се реализират в България, единият по който вече се работи е така наречената автоваксина.

Доктор Лили Сивчева представи Апарата за ранна диагностика на ранни имунни заболявания, на базата на ДНК клетъчен спектрален резонанс. Доктор Сивчева обясни същността на действие на този апарат като уточни, че все още е във фазата на проекта.
Апаратът ще работи на базата на установяване на усилване честота на трептене на ДНК, която съществува във всяка клетъчна структура. В зависимост от трептенето се осъществява регистрация и отчитане на патологични изменения (ракови).
Това по същество е нещо уникално, уточни доктор Сивчева.

За първи път проникваме в „светая светих" на човешкото ДНК, изследваме решетката на структурата на ДНК и по този начин установяваме евентуални патологични промени, допълни тя. Предвижда се ако бъде реализиран проекта за апарата, новите апарати да бъдат разположени в ДКЦ-тата с цел своевременно откриване на онкологични заболявания.

Вторият проект е свързан с така наречената автоваксина. При нея от онкологично болния се взема серум, който се обработва по специален начин и се влива обратно.
Предвижда се една такава ваксина да струва 600 лева. Доктор Сивчева уточни, че една химиотерапия без екстри струва повече от 1000 лева и според нея ваксината е доста по-приемлива. Консултантката на двата проекта допълни, че се предвижда да започнат опити на ваксините върху здрави доброволци. /News.bg