четвъртък, 9 декември 2010 г.

Молитва против уроки /по Петър Димков/

При запалено кандило пред иконата, се произнася следната

/Молитва към Господа/

„Господи, Боже мой, Царю на вековете, Вседържател и Всесилен. Ти всичко правиш и преправяш, само по едно желание. Ти седем пъти разпалената пещ и пламъка на Вавилон Си преобърнал в роса и си запазил невредими и тримата момци. Ти си лекар и изцерител на всички, които на Тебе се надяват. На тебе се молим и от Тебе просим. Премахни, изгони и отнеми всяко дяволско влияние, всяко сатанинско помрачение и нападение и всяка лукава хитрост и вреда, както и уроките на злодеи и лукави човеци от Твоя Раб/иня/ /казва се името/, които са станали жертва поради хубост, смелост или благополучие или поради ревност и завист от зли очи. Сам Ти, човеколюбиви Владико, простри властнати си ръка, посети това Твое създание и му изпрати мирен, силен, верен ангел-пазител на душата и тялото му /й/, който да забрани и премахне от него /нея/ всяка вреда и уроки, станали на вредности и завистливи човеци, та запазван/а/ от Тебе, Твоя Раб/иня/ невредим/а/ и здрав/а/ с благодарност да те възпява и да казва: „Господ ми е помощник и няма да се уплаша. Какво ще ми стори човек?“ И още: „Няма да се уплаша от зло, защото Ти си с мене, Бог на моята поддръжка, силен и властен началник на мира, Отец на бъдещия век.“ О, Господи, Боже наш, съжали Твоето създание и избави Твоя Раб/иня/ /името/ от всяко зло, от всяка вреда и изпитание и от огъня, що става от уроки. Запази го /я/ от всички гореказани зли неща, заради молитвите на преблагословената и славна Владичица наша Богородица и вечна Дева Мария, заради застъпничеството на светловидните ангели и заради молитвите на всички светии. Амин.“

  • Ако на другия ден болният не се чувства още напълно здраво, тогава да му се направи и една топла клизма /370С/, най-добре с чай от лайка, а след нея една цяла топла баня /370С – 10-15 минути/ с отварка от борови игли и трина или пък вместо нея да му се постави коремен компрес от 2 бархетни парчета, натопени в топла отварка от лайка, съчетани със залепване на гърдите и гърба по лист дебела бакалска хартия, набоцкана с дебела игла и леко намазана с пчелен мед, или пък с разтопена захар. При нужда коремният компрес с „шапката“ на главата може да се повтори няколко дни поред, поставяйки го сутрин за 2 часа, а вечер за цяла нощ.
  • До пълното оздравяване на урочасаното добре е всяка вечер да се чете и дадената по-горе „Молитва за болен от уроки“.
  • Вътрешно: отварка от див лен и луличка. Взимат се 2 супени лъжици от всяка билка и се варят в 500 г вода, докато остане наполовина. Пие се сутрин, обед и вечер 10-15 мин. преди ядене по 1 чашка от 70 г /за деца наполовина/, подсладена с мед и лимон на вкус.

Диета: няколко дни поред лека млечно-растителна храна без свинско, говеждо, овнешко и консервирани меса и риби. Люто, алкохол и тютюн – не!

При лекуването да се обърне внимание на гореказаното, въпреки отричането или осмиването му от късогледи материалисти и безверници, защото жертвата може да стане вашето дете, а не тяхното.

Важна добавка: Напомняме на всички пострадали от уроки, че зловредното му действие може да се премахне или с помощта на Божествените сили, които стоят над всичко, или пък с останалите приложения, дадени в плана.