понеделник, 30 август 2010 г.

Магии....или автомагии...тема от Фейсбук....

Хората предпочитат друг да е виновен за несполуките , затова търсят причината в магии.Така си правят автомагия, която е много трудна за изваждане , самият човек трябва да осъзнае негативната си мисъл, за да излезе от собствения си омагьосан кръг.
Битува мнението , че магия може да се премахне с яйца. В България има много малко хора , които чрез яйца могат да изчистят магия.Защо е така? Яйцето е само посредник в процеса на изчистването. Само човек с много силна биоенергия може да прави тази процедура.За него яйцето е само инструмент. Той съзнателно контролира енергийното си поле- той е това , което работи, а самото яйце се явява кошчето, в което се складира негативната енергоинформацинна структура на магията. С две думи механизма е следния: Яйцето работи като филтър, като торбичката на прахосмукачката. Изнесеното биополе на екстрасенса минава през аурата на човека, улавя всичко, което не е в негово благо и го събира в яйцето. Поради тази причина аз ще ви запозная със своята техника.В техниката която използвам , се работи с три яйца.
ПЪРВОТО ЯЙЦЕ настройвам в резонанс с човека и поставям специфичен енергиен код / такъв код има всеки човек/ .Само по такъв начин мога да прехвърля негативната информация от човека в яйцето.Самият ритуал работя винги едновренно с клиента, за да осъзнае какво се случва с него и да поеме отговорност за себе си.Минавам през чакрта на любовта, с което я активирам за работа, след това с яйцето описвам спираловидни движения, които отговарят на движението на енергията в самата чакра.При това ,заедно с човека изричаме определни словестни формули, които чрез силата на вибрацията си извличам негативната енергия.
При ВТОРОТО ЯЙЦЕ се работи със запалена свещ и отново , чрез силата на словото и концентрираната биоенергия, премахвам остатъчните енергоинформационни структури от човека и неговите близки, тъй като те са свързани енергийно.
С ТРЕТОТО ЯЙЦЕ залагам нови позитивни модели в енергийното поле на човека и неговите близзки. Това се прави задължително, защото във Вселената не съществува абсолютна празнота.Ако си взел от едно място, трябва и да вложиш там, в противен случай в енергийното поле настъпва хаос.
ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ СПИ С ЯЙЦЕ ПОД ЛЕГЛОТО?
-Когато човек спи се осъществява форма на неосъзната астрална проекция. т.е.духът на човек излиза от тялото и в този момент той се причиства и събира необходимата жизнена енергия.Тук яйцето действа като филтър и улава всички негативизми. На сутринта яйцето се затваря в буркан и се изхвърля на течаща вода, най добре в река.Тук отново имаме символика, както водата отмива нечистото, така да бъде отнесена и лошотията в живота на човек. Това се прави три дни подред за всяко яйце. След това е необходимо да поставя защита.След изчистването на магията, енергийното тяло е слабо и е необходимо време да се възстанови. Защитата ми в този момен го предпазва от други негативни влияния, към които човек е податлив.За целта човек преспива на четвъртата вечер върху червен вълнен конец, дълъг три метра. Тройката е олицетворение на триединния Бог, на Вяра, Надежда и Любов. Конецът се поставя по космичната спирала върху матрака под чакрата на любовта -/ гърдите/. След това отново ,за кодиране на конеца и снимките на близки , човекът се връща в кабинета ми за завършване на сеанса.

Много хора ме питат дали изчиствам магии, направени от ходжа?
Няма разлика кой е правил магията. Има безброй много начини и техники , но магията е една- насочена мислоформа. Затова всяка магия може да бъде развалена , независимо от кой е направена и по какъв начин.Когато се разваля магия, ако тя е от контактен тип , не е необходимо предметът преносител, за да се изчисти влиянието.Работя със силата на мисълта и природната енергия.Магията се вижда в чекрите и ауричното поле. Прилича на сиво - черни петна и сиви нишки, подобни на паяжина.Именно тях извличам в яйцето, за да освободя човек от злото.

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МНОГО ШАРЛАТАНИ ПОЛЗВАТ ЯЙЦЕТО, КАТО ПРАВЯТ РАЗЛИЧНИ ТРИКОВЕ, ДОСТОЙНИ ЗА ЦИРКА.
Например те си имат придварително приготвено яйце, което са напълнили с всевъзможни гадости, чрез спринцовка
Когато работят , ТЕ ПОДМЕНЯТ ЯЙЦЕТА ЗАД ГЪРБА НА ЧОВЕКА и после уж му показват магията.Други го карат да държи яйцето във вода, и ако то изглежда като сварено на сутринта - това е белег , че има магия.Но в този случай просто става хим. реакция и хлорта от водата винаги забулва яйцето. Аз не работя така. При мен яйцето се поставя в буркан без вода.За да може после да бъде изхвърлено лесно.
В БЪЛГАРИЯ Е ЗАПОЧНАЛА ИСТЕРИЯ ОКОЛО ТЕМАТА " МАГИЯ".
Идват хора, жовотът им не върви, питат ме имат ли магия, а аз виждам че нямат,на тях това никак не им харесва, предпочитат друг да е виновен за положението им.Това е автомагия и тя е много по -опасна от магиите, защото каквото сам си направиш, никой не може да ти направи.Автомагии се изчистват много трудно, защото проблема е в мисловния модел, а чрез него човек си създава енергийни проблеми, които водят до житейски сривове и попадане в омагьосани кръгове.Затова когато има автомагия прилагам психологични разговори с анлизи и навлизам в дълбините на човешката душа. За да го извадя от негативния модел на мислене, който сам е вкарал в себе си, а и от там е нарушил физическото и астралното поле.

Соня Заварчик-моя приятелка ясновидка във Фейсбук