понеделник, 16 август 2010 г.

Жива и мъртва вода!

Предполагам, че много хора не са чували за изчистващите и лечебни свойства на живата и мъртвата вода. Започнах да работя с биоелектроактивиращото устройство през 1991 година. Мои приятели донесоха от една от бившите съветски републики няколко малки апарата и един голям, като разказваха чудеса за тях. В брошурите пишеше следното:
Продължете младостта и здравето си, съхранете обаянието и красотата с помощта на "живата" и "мъртвата" вода, приготвена в най-съвременния в света Биоелектроактиватор.

Това е домашна аптека!
Това е екстрасенс в дома Ви!
Неговото използване ще Ви помогне напълно или частично да се избавите от приема на много медицински препарати.

Двата продукта, получавани в апарата, позволяват:
- благотворно повлияване на метаболичните процеси, стимулиране на регенериращата функция на клетките при заболяване на жлъчно-чревният тракт (гастрити, язвена болест на стомаха и дванадесетопръстника, хепатит, колит, хемороиди и др.).
- значително се ускорява лечението на стоматити, парадонтоза, зъбни болки и др.
- повишава се ефективността при лечението на хипертония, хипотония и анемия.
- много ефективно се повлияват кожни заболявания (екземи, псориазис, дерматити, циреи и други).
- ефективно се лекуват урологични болести, ерозия на шийката на матката, аденом на простатната жлеза, възпалителни процеси, а така също изгаряния, други рани, кожни язви и т.н.
- в козметиката се осъществява профилактика, можете да се избавите от себорея, да забавите процесите на стареене на кожата на лицето, шията и ръцете.
- можете да повишите сексуалната си активност.

Препаратите имат и противовъзпалително и бактерицидно действие, подпомагайки борбата със спорите, бактериите и микробите.
Много силни думи, нали?!? Но мога да кажа, че за тези почти петнадесет години, през които работя с водите, поне 80% от написаното се оказа вярно. Тъй като медицинската организация, произвеждаща биоелектроактиватора, продаваше на баснословни цени указанията за въздействие върху дадено заболяване, всяко нещо проверявах отново по радиестезичен път, докато успея да изградя комплексен режим на прием, компреси, гаргари и т.н. И тук, както навсякъде в моята работа, на първо място бяха и са два основни принципа - да подхождам индивидуално към всеки отделен случай и ако не мога да помогна, то поне да не навредя. Поради тази причина проведох редица консултации с химици, физици, лекари, инженери, техници и др., както и множество експерименти. В процеса на работата се наложи да заменя някои консумативи с други, тъй като апаратите бяха пригодени за мека вода, а в гр. Добрич, където основно се приготвят разтворите, водата е доста твърда. През годините нееднократно съм имал възможността да замервам и други най-различни устройства с подобно действие. Всички те работят по електролизен път - т.е. електрическият ток разлага водата. Получават се два различни продукта - около положителния и отрицателния електроди. Има известна разлика между другите устройства и апарата, с който работя. Чрез него се получават биоелектроактивиран католит БЕВР-К - жива вода и биоелектроактивиран анолит БЕВР-А - мъртва вода.

Продължението на статията може да прочетете на следния адрес: http://www.bio-m.net/about-us.html