неделя, 1 август 2010 г.

Здраве и щастие!

Написано от Маг Селена

От незапомнени времена болният човек е заложник заради парите си.

Докторите и дори примитивните знахари и лечители се обграждат с тайнственост, използвайки различни билки или химически вещества и заклинания или „прогнози", за да му помогнат да оздравее. Днес медицинската индустрия (докторите и техните снабдители и застрахователи) заемат съществено място на пазара на труда.

Няма ли да бъде добре, ако всички те се върнат към градинарството или някое друго просто и полезно занимание? Няма ли да е чудесно болните да се присъединят към тях?

Най-обещаващото откритие, описано в тази книга, е способността на електричеството да унищожава вируси, бактерии и паразити. Значи ли това, че можете да отмените посещението си при вашия лекар? Не. Унищожаването на всички „нашественици" няма да ви накара да се почувствате добре веднага. Но при следващото ви посещение при вашия лекар той ще намали, а няма да увеличи лекарствата ви.

Може би мислите, че такова откритие трябва бързо да се патентова. Всички ме съветват така, но аз реших да не го правя. Ако вие сте добре, това помага на мен, на моите деца и внуци. Целият свят трябва да излезе от мрачните времена на медицината и болестите и да разбере кои са истинските причини за инфекцията и болестта. Ние можем и трябва да възвестим новата ера на живота без болести. Без диабет, без високо кръвно налягане, без рак, без ХИВ/СПИН, без мигрени, без лупус и т.н.


Нито една болест не е непобедима благодарение на това ново разбиране.

Затворът няма стени. Има само линии. Линии, които маркират земята около вас. Навътре от линиите са вашите стари идеи. Навън от тях са новите идеи, които ви подканят да ги прескочите и да избягате от своя затвор. Осмелете се да пробвате тези нови идеи и Вашето заболяване ще отстъпи. За няколко седмици то може да си отиде.

Ако сте много болен или имате сериозно хронично заболяване, трябва да сте се питал не веднъж: „Защо точно на мен се случи? Нима никога няма да мога да се оправя?"

Вероятно знаете обяснението на Вашия лекар за заболяването Ви или заболяването на Вашето дете. Вирус Coxsack-ie е проникнал в мозъка на Вашето дете и е причинил възпалението му (енцефалит). Молите се имунната система на детето да го преодолее. Знаете как е станало, но сте безсилни пред този микроскопичен нашественик.

Ако можеха да Ви се изпълнят три желания, те биха били:

1) Моля те, не отнемай живота на детето ми;

2) Моля те, направи така, че да не му остане трайно увреждане;

3) Моля те, благослови и ръководи чудесните доктори и сестри, които поддържат работата на кислородната палатка и следят жизнените показатели и температурата на детето ми.

Какво би станало, ако можехте просто да завъртите едно копче и за 3 минути да унищожите вируса Coxsackie в тялото на детето си, при това без никакви странични действия и с осигурена за цял живот защита срещу този вирус?

В тази книга ще научите как да правите това. Ще научите защо детето Ви е заболяло от енцефалит или някоя друга болест и как да предотвратите това завинаги. Няма да Ви се струва толкова сложно, ако се придвижвате стъпка по стъпка. Първо се запознайте с радиовълните, излъчвани от всички животни. После открийте точната честота, на която предава конкретният нашественик. Трето, научете как да заглушите тази честота до нейното пълно изчезване. Това става само за няколко минути!

И накрая, научете се как да си направите собствени диагностични и терапевтични уреди. Инструкциите са разбираеми за всички. Само с тази сила в своите ръце ще бъдете в безопасност.


Две злини са в основата на болестите

Независимо от това, колко дълъг и объркващ е списъкът с оплаквания на даден човек, започвайки например от хронична умора до безплодие или психически проблеми, аз съм сигурна, че ще намеря само две причини — наличие на замърсители и/или паразити. Никога не съм считала липсата на физически упражнения, недостига на витамини, хормоналните нива или каквото и да е друго за първичен причинен фактор на болестите. Така че очевидният път към доброто здраве е:

Проблем: Най-просто решение
Паразити: Лечение с електроника и билки
Замърсяване: Избягването му

С оптимизъм и решителност вие можете да постигнете чудесата, достигнати от моите клиенти и описани в книгата. Добрата новина е, че това не струва скъпо. Цената ще е от няколко стотин до няколко хиляди долара и за елиминиране на проблемите, и за излекуване на хроничните болести.


Бъди здравен детектив

След оздравяването си научете приятелите и семейството си как става това. Водете си бележки, които да станат част от семейните ценности, както са снимките, например. Ако вашите леля, баща, брат и самите вие сте имали диабет и всички сте се излекували посредством новите концепция и технология, не си ли струва вашите бележки да останат в семейната история?

Наследствеността не е свързана само с общи гени, но и с общ покрив, маса, супермаркет и зъболекар!

Наследствеността при много проблеми може да бъде прекъсната. Излекувайте се от ретинитис пигментоза, мускулна дистрофия и променете съдбата на семейството, заложена в концепцията за генетичното предаване на тези болести. Дайте надежда на семейството си, разяснявайки истинската етиология на болестите. Вярвайте, че вашите гени са ви донесли само добри неща от предшествениците ви, а всичко лошо идва от паразитите и замърсяването.

Унищожаването на нашествениците е само първата крачка, но тя е животоспасяваща. Следващата крачка, за да запазите здравето си, е по-трудна. Трябва да откриете източника на нашествениците. Откъде са дошли? Защо са се заселили във вас така масово? Защо са нападнали точно вас?

Историята на замърсяването ви се разгръща като на книга. Погледнете я по-отблизо и ще видите цялата панорама от мънички нашественици, отблъсквани от храбрата ви имунна система и белите кръвни телца. Те се сражават не само с нашествениците, но и с неправилното хранене и вредните навици.

Сърцето ви се устремява към малките малките бели кръвни клетки.. Казвате им, че никога повече няма да им давате арсен, живак и олово, никога повече кобалт, азбест и фреон.

Вашето тяло, изпълнено с разум, същото онова, което изслуша трите Ви желания, ще Ви изпълни не 3, а 30 желания, изглеждащи толкова невъзможни, колкото изкачването на връх Еверест:

♦ Ще изчезнат хроничните гъбични инфекции.
♦ Ще спре да ви пада косата, а може да ви поникне и нова.
♦ Можете да забременеете, когато вече сте спряла да се надявате.
♦ Ще изчезне постоянната умора.
♦ Ще изчезне безсънието.
♦ Ще паднат брадавиците.
♦ Ще се изострят зрението и слухът ви.
♦ Ще изчезне постоянният ви глад.

Да си здрав не означава просто да не си болен. Да си здрав, значи да се чувстваш .....
Можете да проследите целия материал тук: http://www.selenabg.com/index.php/2008-07-29-07-54-24/36-2008-07-27-20-22-15/1725-2010-07-23-20-44-55.html