петък, 25 март 2011 г.

Значението на цветните свещи!

Цветните свещи се използват не само за украса на дома. Те са добри помощници при енергийното изчистване на жилището където живеем или работим от негативна енергия. Ароматните се използват за придаване на приятен мирис и успокоение на сетивата. Плуващите във вода за медитация и релакс.
Според учението за енергиите в дома и значението на свещта, има значение не само формата, но и цвета и украсата. Всичко това оказва различно въздействие върху хората. Затова е добре да знаете значението им и да се възползвате от това при постигане на определени желания.
Например розовите ще помогнат в любовта и романтичните преживявания. Лилавата е подходяща за медитация. Запалете синя свещ, когато искате спокойна атмосфера, чувствате се изморени и изтощени. Оранжевата има три значения: планината-дарява с мъдрост и спокойствие, слънцето-привлича свава и успехи, а третото й значение е, че помага в кариерата.
Бялата свещ е символ на противоположностите. Помага на работещите, особено на учителите. Дарява радост, ако бездетна жена редовно пали бели свещи, ще зачене.
Зелената е свещта на здравето, хармонията и спокойствието. За изобилие и берекет в дома си купете зелена свещ.
Червената е за да спечелите слава, тя е символ на огъня. Ще ви помогне да се издигнете в кариерата. Не се пали в спалня и трябва да се избягва честото паленене.
Жълтите свещи укрепват любовните и брачните отношения. Те изпълват хората с оптимизъм и радост. Когато каните гости палете жълти свещи.