вторник, 15 март 2011 г.

Черните котки гонят магиите!

Котката е най-добрият проводник на космическата енергия. Домашната, наглед спокойна котана, винаги е нащрек да защити собственото си пространство. Според Фън Шуи животните зареждат с положителна енергия, но не всяко същество има позитивно влияние към живеещите в дома.
Всяка стъпка на котката е изпълнена със смисъл. Тя постоянно следи за реда в къщата.Търси къде е лошо, къде трябва да се очисти пространството и кой от членовете на семейството има нужда от помощ. Известно е, че котката добре вижда призраците, усеща магнитните полета и колебанията на земята. Тя безспорно е много добър екстрасенс. Може да се справи със съществата от астралния свят и да защити своя стопанин от отрицателната енергия. Може да отклони бедата от дома и дори да предпази от смърт. Котката никога не бива да се обижда или наказва без причина, в противен случай ще си навлечете отмъщението на писаната. Всяка писана независимо каква е, се опитва по някакъв начин да предупреди стопанина си за нещо.
Противно на схващането, когато черна котка ни мине път, по този начин ни спасява от магия. Ако сива котка ни пресече пътя, тя ни е спестила загубата на ценна вещ, ако е пъстра, спестила ни е загубата на пари. Бялата предпазва човек от смъртна опасност, дарявайки му живот.
Според Фър шуи, котката в дома трябва да бъде само една, ако са повече не очаквайте от тях астрална и енергийна защита. Писаната е свързана с своя господар телепатично, дори да се намира на много далеч.