сряда, 9 март 2011 г.

СЪВЕТИ И РЕЦЕПТИ ПО ПРИРОДОЛЕЧЕНИЕ

Преди 18 години екип от лекари и психолози създава системата за безлекарствено лечение „Самолечител”, която се прилага в Кабинети „Био Дар”. За последните 10 години се разпространява в 22 страни, от Канада и САЩ чак до Австралия и Западна Европа. Стотици са спасени за нов живот. Методът „Самолечител” и сега помага при тежки депресии, алкохолизъм, проблеми на щитовидната жлеза, единствено тази програма позволява да се топят килограми без диети и глад.

Артрозанет - топи шипове 
 Ефекти: УСПОКОЯВА БОЛКАТА И УЛЕСНЯВА ДВИЖЕНИЕТО - Артрозанет подобрява състоянието при шипове, болки в коленете, тазобедрени и раменни стави, ставите на ръцете, краката и гръбнака - Ускорява възстановяването на меките тъкани след травми-пренатоварване, изкълчване, навяхване

Възстановителни процедури, прилагани в Центъра:
Аурикулотерапия – съпътстващ метод, част от комплексните програми на кабинет БИО ДАР, насочен към подобряване функционалното състояние на органите и системите в организма чрез обработване на аурикуларните точки по ушната раковина с биологичен материал. Използва се при наднормено тегло, тютюнопушене, функционални нарушения на нервната система и вътрешните органи. Измерване на бодимас индекса на Боди Аналайзер за правилно регулиране на метаболизма.

Тибетски еликсир Медо
 Единственият продукт, който помага при алкохолно влечение, отказва от тютюнопушене, зависимости. Успокоява нервите, подпомага пречистването на кръвта и кръвоносните съдове, повлиява благоприятно на простатата жлеза, при проблеми с простатата, мъжка слабост, импотентност, осигурява спокоен сън

Тибетски капки Медо
Това е единственият продукт, който помага при високо кръвно налягане ,благоприятства прочистване на кръвта, намалява нивото на холистерола, подпомага отслабването, регулира метаболизма. Прочиства плаките от кръвоносните съдове и ги прави еластични, помага регенериране на склероризирали кръвоносни съдове, помага за регулиране на обмяната на веществата в организма. 

потърсете  всичко това тук http://biodarmedo.com/