понеделник, 2 декември 2013 г.

НАЧИНИ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА НЕГАТИВНИ ВЛИЯНИЯ!ТЕХНИКИ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА НЕГАТИВНИ ВЛИЯНИЯ

От книгата на Алла Свиринская - "Тайните на енергията"

МЕТОДИ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ ЧРЕЗ СВЕЩИ.
Първият метод е много лесен. Просто запалете свещи във всяка стая. За да оптимизирате ефекта, постарайте се да виждате последната свещ, докато палите следващата. Разположението на помещенията невинаги го позволява, но положете всички усилия да създадете непрекъсната поредица от светлина.

При втория метод обикаляте стаята със свещ в ръка. Вземете свещта в дясната ръка и после обиколете стаята по часовниковата стрелка, като лявото ви рамо сочи леко напред. Винаги започвайте да пречиствате стаята от рамката на вратата и непременно приключете там откъдето сте започнали.

Друг традиционен руски метод използва комбинация от свещи и огледала. Руските лечители вярвали, че всички форми на негативна енергия ще бъдат засмукани в коридора, създаден от две огледала, и така ще изчезнат завинаги. Този метод изчиства негативната енергия от конкретната стая. Ще трябва да го повторите във всяко помещение, което се нуждае от пречистване.
1. Вземете две огледала и ги поставете едно срещу друго на около 60 см разстояние.
2. Поставете горяща свещ между двете огледала. Тя ще се отрази във всяко от тях и ще създаде илюзия за коридор от свещи.
3. Оставете я така за около час. Погрижете се свещта да бъде стабилно поставена.
4. След процедурата грижливо измийте огледалата с вода.


ПРЕЗАРЕЖДАНЕ НА ЕНЕРГИЯТА С ПОМОЩТА НА СВЕЩ
Упражнениетo e полезно, ако се чувствате слаби или имате нужда да подсилите имунната си система. Правете го всеки ден в продължение на 7 дни, за да засилите вътрешната си енергия.
1. Запалете свещта и поставете дланите си от двете страни на пламъка на около 10-15 см от него. Дланите ви трябва да са обърнати към пламъка.
2. Дишайте бавно, спокойно и отпуснато. Нека дишането ви постепенно става все по-дълбоко и по-дълбоко.
3. При всяко вдишване си представяйте как енергията на пламъка влиза в дланите ви. При всяко издишване енергията пътува надолу към слънчевия ви сплит.
4. Продължете това дишане и поемане на енергия не повече от 5 минути.


РИТУАЛЪТ НА ОСВОБОЖДАВАНЕТО.
Този ритуал е особено полезен, когато ви е трудно да се справите с дадена емоция. Може да установите, че колкото и да се опитвате да поддържате неутрално състояние, емоцията се връща отново и отново. В Русия наричаме тази техника "Ритуал на освобождаването" и тя наистина действа. Ето как да го направите. Внимавайте, докато го правите. Необходима ви е огнеопорна купа (огнеупорно стъкло, камък, метал), в която да сложите горящите парчета хартия. Може също да ползвате огнище и да хвърлите хартията в него.
1. Поставете парче въглища върху малка стъклена чиния. Запалете го, като го държите над свещ или запалка. Известно време ще пращи и ще хвърля искри. Изчакайте да стане бледосиво.
2. Сложете няколко зърна тамян върху него. Оставете го да побълбука и гори няколко минути, така че димът да се извие из стаята. Може да се наложи от време на време да покривате тамяна.
3. Запалете обикновена свещ от пчелен восък. Седнете срещу свещта с малки късчета бяла хартия.
4. На всяко късче запишете емоция, която ви пречи да живеете свободно и щастливо. Например: "Често изпитвам чувство за вина", "Често ме обиждат", "Не мога да прощавам". И т.н.
5. Гледайте пламъка на свещта известно време, и парче по парче, изгорете всички късчета хартия в огъня й. Щом го направите, ще се почувствате по-свободни и по-щастливи.
6. Когато приключите, хвърлете пепелта и остатъците от тамяна в тоалетната и пуснете водата.


СИБИРСКИ МЕТОД ЗА ПРОГОНВАНЕ НА "СЪЩЕСТВА".
Ако смятате, че към вас са се прилепили безплътни същества, препоръчвам ви да използвате този стар и много могъщ сибирски метод за прогонването им. При него се използва огънят на запалена свещ, тъй като никое същество не може да оцелее в пламъка. Восъкът е материал, способен да абсорбира енергийна информация. Затова той поема негативната енергия, а свещта я изгаря. Ще са ви нужни 3 свещи от пчелен восък и 3 свещника (традиционно са се ползвали свещници от малахит, но всякакъв свещник ще свърши работа).
1. Седнете на пода и разтворете широко крака, но без да изпитвате дискомфорт; непременно бъдете боси.
2. Поставете една свещ между краката си, близо до лонната кост. Сложете втората зад гърба си, близо до опашната кост. Поставете третата срещу ходилото на десния си крак.
3. Представете си, че сте трептящ пламък. Основата на пламъка е дълбоко в земята, а тялото ви е като фитил. Отвсякъде сте заобиколени от огън. Около вас има виолетов и/или златен пламък. Представете си, че всички лоши мисли и чувства изгарят в него. Toй гори много ярко и силно. Никакви лоши емоции не могат да преминат през пламъка.
4. След около 7-8 минути преместете третата свещ срещу ходилото на левия си крак. Продължете медитацията върху пламъка още 7-8 минути.