сряда, 11 декември 2013 г.

Психологически тест за да се познаете!


Изберете едно от тези изображения, което ви се харесва!



Прочетете резултата:


Квадрат
Хората - "квадрат" са обикновено търпеливи, упорити и невероятно постоянни. Поставят ли си цел, ще направят всичко възможно за да я осъществят. Изграждат си план, който следват неотстъпно и твърдо. Не обичат изненадите. Мразят думата импровизация, поговорката "война - като на война" най-вероятно е измислила от хората "квадрати". От тяхна гледна точка животът е добър, само ако върви по предварително начертана стратегия.


Правоъгълник

Правоъгълникът се счита за временна, преходна форма. Той обикновено се избира от хора, които в момента са много недоволни от себе си и живота си и искат да се промени тази ситуация към по-добро. "Там има всичко необходимо, за щастлив живот, но аз не съм там, но това не значи, че няма никога да бъда" - това е мотото, под което те работят. Основното качество на "правоъгълника" - любопитство, смелост и интерес към всичко ново. Те са нетърпеливи да се променят цялостно и постоянно попиват нови знания като гъба. Хората "правоъгълник" рядко остават във фаза на "правоъгълник" за дълго време - обикновено след решение за това какво да се прави, се приема, да се "мутира" в друга форма от останалите четири.


Триъгълник

През зимата и лятото, независимо от капризите на времето и сезона, хората - "Триъгълници", са облечени в "жълта" фланелка. Изключително енергични, амбициозни и прагматични. Те са благоразумни, упорити, не само знаят какво искат, но как да го направят. На работа, знаят как да убедят началника в собствената си незаменимост. Според тях има само две гледни точки-неправилната и тяхната. Имат силна личност и опасни конкуренти.

Кръг

Човекът "Кръг", както никой друг умее да съчувства и съпреживява, той с лекота може да се представи на мястото на друг, да "свикне" с емоциите на другите хора и да ги сподели. Хората "кръгове" могат да се чувстват щастливи, само когато всичко е наред не толкова с тях самите, а с техните роднини и приятели. "Кръговете" предпочитат, да не влизат в конфликти, а да изглаждат недоразуменията. "по-умният отстъпва" е тяхната поговорка.

Зигзаг

"Зигзаг" - Това са творческите личности, с оригинални хрумвания. Те не вървят по добре утъпкани пътеки, печати и стереотипи, предпочитат да правят нещата по свой собствен начин, техен е патента и изобретяването на нестандартни ходове и решения. Това са харизматични, чаровни хора. "Зигзаг" много лесно могат да излязат извън себе си, и настроението им често се променя по-бързо от скоростта на обмен по време на търговия на Борсата. "Зигзаг" - са отлични оратори, готови да споделят идеи, щукнали в главите им с всички желаешки(и не желаещи, също).