четвъртък, 12 декември 2013 г.

Изцеление със силата на мисълта!

Алтернативните начини на лечение добиват все повече популярност и привърженици, ако и вие сте от тях, ви препоръчвам горещо следния подход:

За изцеление на тялото може да използвате силата на мисълта!
Метод на изцеление:
Трябва да поддържаме вниманието на мислите си за здравето. Те постепенно ще заменят негативните нагласи на ума и ще се превърнат в позитивна реалност. Ако се появи мисъл за болест, веднага я заменете със здраве. Чувствайте себе си като човек с прекрасно самочувствие.
Как да управлявате силата на мисълта може да проследите тук:
Това не е никак лесна задача, но необходима. За да се излекуваме със силата на мисълта, трябва постоянно да култивираме в съзнанието си мисли за здраве.
Използвайте медитация, представяйки се вашето желание-вашите очаквания. Трябва да повярвате, че сте здрави, че излъчвате здраве.
Работете с чувствени компоненти. Запитайте се: Какво би ми дало изцеление?-Това би ми дало чувството на радост, щастие, щастие от живота, увереност, сигурност.
Всеки ден управлявайте своята мисъл. Мислете за това, какво означава да бъдеш здрав. Обградете се с картини, които ви асоциират прекрасно самочувствие.
Представете си, че във вашия организъм има неизчерпаем източник на здраве. Как се отваря и започва да тече свободно и леко и запълва всяка клетка от вашето тяло, как всички чакри започват да излъчват здраве, енергия и сила.
Ако не можете да се чувствате здрави, тъй като изпитвате огромно съпротивление, използвайте метода на благодарността. Неговата сила е огромна. Благодарете за това, което имате, благодарете за очите, които виждат, за ушите, които чуват и т.н. въобще за всичкото здраве,  което имате.
Вие можете да превключите мисълта си от болестта и здравето към друга сфера от живота, там където има по-малко съпротивление. Вашата задача е да мислите, колкото се може по-малко за болестта.  Ако престанете да подхранвате тези мисли със сила,  това е победа. Това е пътят към изцелението.
Ключът към изцелението:
- Главното за привличане на самочувствието е да се концентрираме не за това, което не притежаваме, а за това, което притежаваме.
- Да си пожелаваме придобиване на положителното, а не освобождаване от негативното.           - Погрешни мисли биха били" Аз искам здраве, защото боледувам"....правилната мисъл в случая е: "Аз съм пълен със здраве и енергия! Това е толкова готино. Чувствам всички прелести на живота. Толкава съм щастлив!
- Винаги мислете в настояще време!"Вече съм излекуван"!

- Трябва да отговаряте на намерението си да станете здрав човек. Това е да водите здравословен начин на живот!
- Не на последно място е любовта. Тя върши чудеса. Трябва да обичате тялото си, живота си, здравето си!
http://www.shkolamechti.ru