сряда, 6 ноември 2013 г.

При проблеми с пикочо-половата система! Проф. Мермерски!

Професор Христо Мермерски е най-известният фитотерапевт у нас. Той съветва читателите търсещи изцеление от болестите без химия, да не подценяват проблемите с пикочо-половата система.
Предлагам ви една рецепта препоръчана от известния българин и доказана от действително излекувани хора:
Динко Стефанов от Димитровград е имал сериозен проблем и на всеки 30 минути е уринирал. Научил е рецептата от съсед: в 500 мл вода се вари 1 ч.ч ечемик, докато стане наполовина. Отделно от тази отвара в 2 л. вода се слагат 2 с.л.  семе от пъпеш, 1 с.л. царевична брада, листа от бяла бреза, корени от магданоз, 1 стрък репей. Тази смес се вари точно 2 минути, след което се добавя 1 с.л. мечо грозде, ври още 1 минута. И се сваля от огъня. Смесват се двете отвари и се пие по 1 кафена чаша 3 пъти на ден преди ядене. Само след седмица настъпва подобрение.

Професор Мермерски препоръчва:
 за мъжете-при проблеми с простата "Конпроста" от аптеката. Билковият продукт облекчава симптомите при доброкачествено уголемяване на простата. Премахва дискомфорта и паренето  по време на уриниране, често уриниране, ставане през нощта, недостатъчно изпразване на пикочния мехур, слаба струя, неволно изпускане. Съдържа цветен прашец от маслодайна рапица, богат на биологично-активни компоненти: протеини, есенциални аминокиселини, ензими, коензими, липиди,въглехидрати, витамини, минерали и др.
за жените-при цистит и проблеми с бъбреците и пикочните пътища: "Урохелп". Съдържа екстракти от червена боровинка, бреза и мечо грозде. Народната медицина препоръчва листата на бреза при бъбречни оплаквания и възпаления, както и за камъни в бъбреците и пикочния мехур. Имат отводняващо и общоуспокояващо действие. Мечето грозде е известно с действието си при хронични проблеми, свързани с бъбреците и пикочните пътища. То подкрепя нормалния тонус на пикочните пътища и бъбреците и помага за изхвърляне на песъчинките. Червената боровинка потиска прилепването и задържането на патогенни бактерии и микроорганизми по стените на пикочния мехур и уретера. Съставките в "Урохелп" допринасят при оплаквания от цистит, дискомфорт при уриниране, парене, задържане на излишни течности в организма и др.