сряда, 27 ноември 2013 г.

Магически ритуал със свещи в помощ на зачеването!

Ако се опитвате да заченете, но не се получава, вашият шанс да имате бебе може би се крие в силата на един древен ритуал с три броя разноцветни свещи. 
Към усилията си за наследник прибавете свещ-магията и дългоочакваното чудо ще се случи. 
Свещ магията е древно изкуство при която се освобождава мощна енергия фокусирана към целта чрез пламъка. Въпреки, че е прост магически ритуал, свещ магията продължава да е сред най-мощните и красиви изкуства.
Ако се опитвате да заченете, една инвестиция от няколко свещи ще увеличи шансовете.
За целта ви трябват три свещи:
Първата свещ трябва да е оранжева-оранжевият цвят е цветът на жизненост и творческа енергия, жизнената сила, която събужда първичните пориви и искри за нов живот.
Втората свещ трябва да е зелена- зеленият цвят е най-мощният символ на плодородието. Погледнете в природата-Земята е препълнена със зелен живот. Зеленото е свързано със сърцето, с чувството на любов към семейството и дома, което е подходящо за отглеждане на дете.
Третата свещ трябва да е бяла-белият цвят символизира чистотата, чистият и сияен дух. Вие сте готови да посрещнете новия член на семейството и се опитвате да поканите новия дух чрез тайнството на зачеването.

Още необходими атрибути-зехтин, рилигиозен предмет/кръст, пентаграм или друг смислен религиозен предмет/ и лешник-традиционен представител на плодородието.
Самият процес на ритуала:
За 100% идеален ритуал е необходимо майката и бащата да седнат заедно, с лице един към друг. Между тях, купа със зехтин/маслиново масло/ и  религиозният символ. Мъжът трябва да държи оранжевата свещ в основата, жената да слага с пръсти зехтин върху свещта от горе до долу. Докато правите това, трябва да се съсредоточите върху вашето желание с молитва.
Повторете този процес със зелената свещ, после с бялата.
Поставете своя снимка в близост, като в горния й край поставите лешниците. Поставете свещите във формата на триъгълник около снимката. Бялата да е върха, портокала дясната долна точка и зелената лявата ниска точка.
На новолуние запалете трите свещи. Започнете с портокаловата, казвайки: "нашите умове са готови за едно дете." Запалете зелената свещ казвайки: "телата ни са готови за едно дете." Накрая запалете бялата свещ, казвайки:"нашите духове са готови за едно дете."
Всеки от двамата държи  над пламъците двете си ръце, така, че да не се изгорят, фокусирайки се върху целта - да имате бебе и кажете заедно: "Нека желанията на ума, тялото и духа се свържат и да се роди нов живот."

Палете свещите всяка вечер в продължение на следващите девет нощи, и им позволете да горят в продължение на 9 минути преди да ги изгасите.

След деветата нощ, жената трябва да пази до тялото си лешниците ден и нощ, а когато наближи денят подходящ за зачеване да запали свещите.....