събота, 2 юли 2011 г.

Характерът според деня на раждане!

Гадания
За всеки ден от седмицата различна планета влияе върху моделирането на характера:
Понеделник-Родените в първия ден от седмицата са подвласни на Луната. Нейният променлив характер определя честата смяна на настроенията. Капризни са, упорити, склонни към пълнеене. Отзивчиви, ласкави, чувствителни, влияят се от чуждо мнение. В кухнята са виртуози, обичат да похапват и ако искате да ги спечелите заведете ги на хубав ресторант, обичат подаръци. Не ги притискайте, само така можете да завоювате разположението им.
Вторник-За този ден отговаря Марс. Родените в този ден обичат да командват, имат твърд характер, най-подходяща за тях е армията или такава работа, която изисква много активност и енергия. Обичат да се доказват и да се изявяват.
Сряда-Най-веселият ден от седмицата. Меркурий дарява с остър език, пъргав ум, умения в търговията и сръчни ръце. В живота тези хора са много комуникативни, подвижни, имат безброй контакти, познати и са изпълнени с идеи, планове и желания.
Четвъртък-Деня на Юпитер. Хората чийто рожден ден е четвъртък се отнасят твърде сериозно към дома и семейството. Хората на тази планета предизвикват уважение и респект, но може и да отблъснат с високомерието си. Винаги се стараят да са справедливи. Обичат вкусната храна, обичат нововъведенията, но преди това искат да се убедят, че си заслужават.
Петък-Денят на Венера-покровителка на любовта и изкуството. Родените в този ден са вежливи, добронамерени, обаятелни, ласкави. Обичат да си похапват сладичко. Отдават голямо значение на външната красота. Най-удачна за тях е работата в сферата на естетиката, изкуството.
Събота-Най-сериозната планета Сатурн, отговаря за този ден. Хората родени в събота се отнасят сериозно към всичко около тях. На него се раждат философи, учители, учени. На такъв човек винаги може да се разчита, никога няма да ви изостави в беда. Брачните вериги за тези хора са свещени. Господари са над чувствата си и никога не се влюбват от пръв поглед. Умерени са в емоциите и балансират между дом и кариера.
Неделя-Хората дошли на този ден носят със себе си Слънцето през целия си живот. Имат творчески подход и "слънчевата" им натура винаги им помага позитивно. В някои дейности са непредсказуеми, но в любовта се отдават изцяло и искат целия свят да разбере за щастието им. Финансовите въпроси решават с лекота.