петък, 8 септември 2017 г.

Как да открием и неутрализираме отрицателните енергии в дома?

Ако искате да откриете отрицателните енергии във вашия дом, има няколко техники. Със следващия много прост трик вие бързо ще разберете и отреагирате по съответния начин. Енергичното периодично почистване може да помогне за поддържане на хармонията в къщата и на всички членове на семейството.
Как е енергията в дома? На мястото, където живеем, ние също живеем с нашите енергии. Къщата е пространство на единство сред членовете на семейството, така, че енергиите на всички взаимодействат. Нашите емоции, чувства и мисли не само излъчват определен вид енергия, но и привличат.
Отрицателните енергии могат да дойдат във вашия дом по различни причини. Членовете на семейството са ключови актьори, въпреки че съседите или посетителите могат да окажат влияние и върху тях. Дори тяхната завист може да ни засегне.
Можете да откривате отрицателни енергии по няколко различни начина. Финансите ще започнат да се колебаят, късметът вече няма да бъде на ваша страна и отношенията между членовете на домакинството ще бъдат затегнати. Освен дисхармонията, животните също ще се държат странно. Ще ги видите по-тревожни, неспокойни и вероятно плачещи, без очевидна причина. Растенията може да умрат, уредите се разрушават и къщата ще бъде мястото, където вече не се чувствате спокойни. Може да не забележите всички тези симптоми наведнъж, така че е много важно да имате други механизми за откриване на отрицателни енергии. Как да открием отрицателни енергии с една чаша вода? Първо, много е важно да анализирате какво се случва в дома ви. Много често не са енергиите, които привличат проблемите. Ако смятате, че не можете да намерите истинския корен на проблемите, опитайте този трик и открийте всички лоши вибрации: Вземете чаша с напълно прозрачно стъкло. Не трябва да има никакви чертежи, цветове и фигури. Също така имайте предвид, че не можете да я използвате отново. Покрийте 1/3 от контейнера с малко морска сол. Попълнете 2/3 от стъклото с бял оцет или оцет от органичен ябълков оцет. Покрийте останалата трета с чиста вода. Сега донесе чашата в стаята на къщата, където мислите, че лошите вибрации са по-мощни. Това може да е стаята, където получавате посещения, където всички членове на къщата се събират и т.н. Сложете я в някакъв скрит ъгъл и оставете там, за да престои за период от 24 часа. Много е важно никой да не движи чашата от това място през това време. На следващия ден трябва да наблюдавате състоянието на стъклото. Ако чашата е както, когато сте я поставили, тогава лошите вибрации не присъстват в тази стая. Преместете стъклото в друга стая и повторете процедурата по същия начин.Ако забележите, че стъклото е като газифицирано, има размазани цветове или е оцветено в зелено, тогава трябва да почистите енергията. Ако в чашата се случи нещо странно, това може да се дължи на енергийни проблеми. В този случай е необходимо да изхвърлите съдържанието на съда в тоалетната и да оставите водата да тече. Измийте чашата много добре и отново добавете съставките и повторете процедурата в една и съща стая за 24 часа. Правете го толкова пъти, колкото е необходимо.
Източник: http://healthywayoflife.net/index.php/2016/10/22/detect-negative-energies-home-using-glass-water-tell/