понеделник, 25 септември 2017 г.

Чудодейният джинджифилов чай.

Специална рецепта за чай с джинджифил: разтваря камъните в бъбреците, почиства черния дроб и убива раковите клетки 

Чаят от джинджифил притежава доказано лечебни качества, дължащи се на антибактериалните, противопаразитни и противовъзпалителни свойства. Джинджифилът в този чай спомага за облекчаване на болката, подобрява храносмилането и имунната система в организма и също така доказва, че се бори срещу сърдечно-съдови заболявания.

Чаша чай от джинджифил може да ви помогне бързо да преодолеете здравословни проблеми като астма. Той е богат източник на магнезий, витамин С и различни минерали, които го правят подходящ за поддържане на цялостното здраве в дългосрочен план.


В допълнение, джинджифиловият чай е полезен за почистване на черния дроб и разтваряне на камъни в бъбреците. Някои от последните изследвания твърдят, че този чай може да убие раковите клетки без да нарушава процеса на възпроизвеждане на здравите клетки в тялото ни.

Здравните ползи от джинджифила.

Чаят от джинджифил има огромни ползи за здравето. Той е популярен в алтернативната медицина и се използва за решаване на много здравословни проблеми. Ето списък на заболяванията, които могат да бъдат излекувани с прост джинджифилов чай.

Както знаете, чаят от джинджифил ефективно лекува вирусни заболявания, като настинки, грип и херпес.

Поддържа сърцето здраво и помага да се избегне риска от инсулт.

Чай от джинджифил се използва за лечение на главоболие и мускулни болки, дължащо се на неговите аналгетични свойства.

Джинджифилът притежава антиоксиданти в огромни количества, което спомага за подобряване на имунитета в борбата срещу инфекциите.

Чай от джинджифил има свойството да затопля, което спомага за подобряване на кръвообращението и поддържане на подходящо захранване с витамини, минерали и кислород в различни части на тялото.

Рецептата за чай от джинджифил:

Ето една проста рецепта за невероятен чай от джинджифил. Съставките за тази рецепти трябва да са на разположение винаги във вашата кухня, така че да можете да пиете този чай по всяко време.

Ще ви трябва:

мед - 1 супена лъжица.
кокосово мляко - 2 супени лъжици.
куркума прах ¼ ч.л.
джинджифил на прах - ¼ ч.л.
вода - 1 чаша
инструкции:
Сложете около 200 гр вода на котлона.
След като водата започне да  ври, добавете по ¼ ч.л. от куркумата и джинджифила на прах.
Оставете да ври поне 7 минути.
Премахнете и добавете 2 супени лъжици кокосово мляко.
Прецедете чая от джинджифил, когато се охлади достатъчно, добавете 1 супена лъжица. мед.
Вашият джинджифил чай е готов! Насладете се на питието.
Можете да пиете този джинджифилов чай всеки ден. Ако не искате да пиете редовно, то поне го използвайте през зимния сезон, за да избегнете сезонни здравословни проблеми. Джинджифиловия чай ще ви поддържа здрави и защитени от инфекция.