неделя, 24 септември 2017 г.

Милена Голева - вдъхновение за положителна промяна!

Милена Голева е позната като един от най-влиятелните мотиватори и преподаватели в изкуството на йога и медитация в цялата странаТя е известна като първата и единствена в България, автор и водещ на високоефективна и висококачествена колекция от 13 авторски водени медитации на български език. Можеш да ги практикуваш у дома и в избрания от теб момент. Чрез тях Милена е помогнала и помага на хиляди хора да се справят с напрежението и стреса, на който са подложени. 
Милена Голева е водещ експерт, лектор и вдъхновител за промяна с повече от 12 годишен ежедневен опит в преподаването на медитация и 22 годишен личен опит. Тя е чест гост в телевизионни и радио предавания, както и на страниците на списания и онлайн издания. Често е канена в БТВ, Канал 3, BIT TV, ТВ1, както и в онлайн телевизии. Била е и корица на списание Йога за всички. 
Нейната мисия е да направи изкуството на медитацията, релаксацията и отпускането достъпни за всеки съвременен човек. С дълбокия си, кадифен и успокояващ тембър, Милена Голева ще те поведе стъпка по стъпка по пътя на свободата, вътрешната чистота и духовния покой. Тази неповторима колекция от практики ще ти помогне да бъдеш още по-успешен във всички сфери на живота си.   Милена е създала първата медитация свързана с храненето, първата Лечебна медитация, първата практика свързана с Прошка, както и първата релаксация, специално направена за деца. Милена Голева е изключителен професионалист с огромен опит и дълбоки познания. Нейният новаторски подход е лек и адаптиран към съвременния човек. Вече 12 години ежедневно преподава йога и медитация. Пътува в цялата страна и разпространява основите на позитивното чувстване и Закона за Привличането.  Вдъхновила е хиляди хора да променят живота си!
Тя е основател и преподавател в единствената в България национална верига от йога студиа Yoga Place. Със студиа в София, Пловдив и Бургас, за които е характерно изключително високо качество на преподаване и фън шуй уютен интериор. 
Ето и личният сайт на тази уникална българка, от която може да научите много за себе си и света  http://milenameditations.com/video


Гледай си кефа