вторник, 3 януари 2012 г.

2012-Годината на Дракона!

В Годината на Дракона ще има много изненади и непредсказуеми събития!

Наводнения и разрушителни земетресения - това няма да има нищо общо с апокалипсиса и с края на календара на маите, а ще са последствия от нашите некоректни и агресивни действия към планетата Земя। Въпреки фаталните очаквания за края на света, годината на Дракона ще ни дари нови надежди и очаквания в личностен, вътрешнодържавен и международен план, но отново ще преминаваме през успехи и неуспехи - неизменна част от нашия живот।


Според астролозите Годината на Дракона, няма да е лека, но ще бъде успешна за всички, които са упорити, дипломатични и досетливи।

2012 според източния календар е Година на Черния воден дракон!
Астролозите предсказват, че тя няма да е лека, но ще донесе успехи за всички, които са упорити, дипломатични и досетливи. Ето още за китайската формула за добра година:
Високосната 2012 г. според източния календар започва на 23 януари и приключва на 9 февруари 2013 година. От всички 12 знака в китайския хороскоп този на Дракона е най-величествен. Родените под знака на Дракона имат всички основания да се гордеят с това.

Драконът символизира късмета, положителното влияние в живота и напредъка. Но крие и изненади. И ще направи следващата година ярка и непредсказуема. Не чакайте от китайския гигант лесни пари. Трябва сами да положите усилия, за да не изпуснете шансовете за успех, предложени от него.

Драконът се разбира добре с Плъха и Змията, донякъде с Петела. Не е добър съюзът му с Тигъра и Кучето. Ако пък хора от обкръжението ви са неподходящи за Вас според азиатския календар, нищо не пречи да направите номера на китайката. И да се придържате към класическия звезден хороскоп.

В годината на Дракона се раждат решителни, целеустремени, емоционални и предани хора. Те се движат напред и нагоре, независимо от пречките, но винаги са готови да пожертват себе си заради близките си. Сред Драконите има много пълководци, мъдреци, творчески личности. Родените в годината на Дракона са честни и способни, никога не проявяват дребнавост и лицемерие.