вторник, 22 ноември 2011 г.

Магнитни наколенки TP Suppott спират болката в коляното!

Доста хора вече опитаха наколенките с магнити и са много доволни от благотворното им въздействие върху болките в коляното и въобще върху здравето. Ето и информация за тях:
Магнитните приставки Tp Support са специално разработени за облекчаване на болките в ставите (колена, лакти, кръст, китки, глезени, рамене), за подобряване на кръвообръщението и отпускане на схващания.
Размерът им е универсален и са много удобни за носене по всяко време.
Има различни модели - за колена и лакти, цели наколенки, налакътник
Коланът за кръста с вградени магнити e много удобен, с мека неопренова основа и 11 вградени магнита. С подходящ удължител може да стане на всеки, независимо от обиколката на талията. Освен това с помощта на този удължител коланът може да се поставя и по-надолу към седалищната част или по-нагоре към горната част на гърба в зоната на плешките.
Комплектът от 10 части, включващ приставки с чифтове от по 5, 2, 1 вградени магнити, 3 ленти за пристягането им по тялото и поясен колан за кръста. Този комплект е универсален, с широко приложение, защото позволява ползването на три места едновременно – на кръста, коляното и лакътя.
Останалите модели от групата на Tp Support са лентата за китка, модела за рамо – и наглезенката с магнит.

МАГНИТНА ПРИСТАВКА ЗА ШИЯ ОБЛЕКЧАВА БОЛКИТЕ


Хитмаркет предлага и лента за шия. Във века, когато ползването на компютър е необходимост, а не удоволствие, много хора се оплакват от схващане и болки именно във врата. Магнитната приставка обхваща шийните прешлени, като закопчаването е отпред. Благодарение на благотворното въздействие на вградените 18 магнита, схващанията във врата се отпускат и движението на главата става свободно. Премахват се натоварването и болката в шийните прешлени и пострадалият се чувства здрав и работоспособен.


Магнитните приставки могат да се изперат в хладка до леко гореща вода, което е важно предвид продължителното им ползване. Магнитните приставки могат да се изперат в хладка до леко гореща вода, което е важно предвид продължителното им ползване.

Внимание!
Магнитните приставки не трябва да се използват от хора с пейсмейкъри, автоматични дефибрилатори, инсулинови помпи, лепенки за продължително подаване на лекарство или по време на бременност, както и да не се поставят върху открити рани.
Магнитните приставки Tp Support може да се носят по няколко часа на ден. При непрекъсната ежедневна употреба е необходимо да се прави пауза на всеки две седмици.

За контакт и поръчки на следния адрес:


http://obiava-bg.com/2010-09-06-20-10-40/%D0%9C%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%B0-TP-Support.html