вторник, 5 февруари 2013 г.

Урочасване


Урочасване(малохия) преставлява несъзнателно проявление на агресия. Урочасаният има подсъзнателна програма за саморазрушение- предава се чрез родовата карма. С течение на времето, уроките, за разлика от магията имат способността да се самонеутрализират. Жените са изложени на уроки най-силно през месечния цикъл- да се носят черни дрехи за неутрализиране на енергетическия удар. При мъжете има енергетическа незащитеност при алкохолно опиянение.
Смята се, че когато човек съзнателно или несъзнателно урочасва околните, той концентрира отрицателна енергия в епифизата. Потърпевщият приема потока енергия с очите си и без да иска я концентрира в главата си. От там енергията се ”намества” в слюнката и е достатъчно да бъде погълната за да действа. Хубаво е при среща с лош човек да се плюе 3 пъти за да се изхвърли навън “заразената” слюнка.
Застанете с лице на север. Ако сте много зле – застанете с лице на изток. Поставете дясната си длан върху слънчевия сплит, а лявата върху челото(на междувеждието). Задайте въпроса: “ Урочасан ли съм?”; при това движете дясната си ръка по посока на часовниковата стрелка, а лявата – обратно на часовниковата стрелка. Ако на лявата ви длан ви стане хладно, ако усещате боцкане – върху вас има въздействие.
Как да се освободите или предпазите от уроки
- седнете удобно в посока север-юг, с лице на север. Лявата ръка се насочва напред с длан надолу, а дясната се поставя в/у междувеждието. Дясната ръка се върти плавно по посока на часовниковата стрелка и се повтаря 7 пъти : “Да изчезнат уроките ми! Да се изчисти аурата ми! Да се разсее лошата енергия!” Не търсете причинителя на уроките. Ако го знаете, не искайте да се върнат в/у него, защото това е бумеранг за вас и добър проводник, телепатичен отворен канал от лошия човек до вас – така вие го улеснявате още повече, а освен това и вие се превръщате в урочасващ.
- от зли очи могат да ви предпазят брилянт или планински кристал. Ако сте поразен от лоши очи, най-напред си измийте лицето и по-добре си вземете душ, като оставите водата да шурти свободно върху вас, за да отмие злото.
- слага се дясната длан в/у стомаха, а лявата в/у челото за 1 минута.
-запалете свещ; гледайки пламъка, мисленно поискайте прошка, от този, който ви е навредил, за това, че със своето съществуване и поведение вие сте станали причина за душевния му дискомфорт.
- сложете на себе си остър предмет- брошка, остра закопчалка или просто забодете на подгъва си карфица, за да се предпазите от следващи атаки.
- носете със себе си житно или синапово зърно(в джоба си или го зашийте в подгъва). Зърното да се сменя на около 1 месец, като се изхвърля във вода.
- с палеца и показалеца на ръката си прищипете част от дрехата си и мисленно си кажете:”Докато не прочетеш нишките на плата, да не подействат уроките ти”- повтаря се 3 пъти.
- преди да излезнете от къщи, намокряйте веждите или надвеждието с малко собственна урина.
- при деца – майката да лизне с езика челото на детето от веждите към косата, повтаряйки на ум:”Измий очи зли, измий очи от уроки!”Вземат се 4 карамфилчета и 1 чаша с вода. Прекръства се лицето на пострадалия. С игла се набожда 1 карамфилче и се запалва с клечка кибрит. С него се опушва лицето на пострадия във вид на кръст. Пепелта се изхвърля в чашата. Процедурата се повтаря и с другите карамфилчета. След това с тази вода се измива 3 пъти челото и се отпиват 3 глътки.
- с парче каменна сол се прекръства детето, като се казва:”В името на Бога на любовта, в името на Бога на истината да се изчисти детето ми…..(име) от лошите мисли и чувства на урочасалия го!” След това се изхвърля солта в огъня, като се казва:”Както се пука солта, тъй да се пукат лошите очи , урочасали детето ми!”

http://zdraveopazvane.com