петък, 14 септември 2012 г.

Медитация за премахване на кармични връзки в отношенията

Визуализирайте себе си в помещение от сини кристали, кристали, изпълнени с електрически синя енергия. Огледайте стаята, вижте дали има пукнатини или тъмни места в стените, ако има такива излекувайте ги с поток от синя светлина.
Поканете Архангел Михаел вътре и ако желаете Жермен и виолетовия пламък. Поканете душата/бог-аза на човека, с когото искате да работите. Медитацията е особено подходяща след прекъсване на дългогодишни отношения с човек, може би развод или раздяла, за премахване на стари кармични връзки с някого, който като че ли ви преследва в мислите ви, както и за да премахнете стари кармични отношения с любим човек и да продължите на ново, по-високо ниво.
Вижте себе си и тялото на другия човек, вижте местата между вас, където има енергийни връзки или обвързаност, помолете Архангел Михаел да ги прекъсне със своята енергия и да балансира енергиите след това. Усещайте собственото си тяло и проверявайте за места, в които чувствате напрежение или придърпване към другия човек и отново прекъснете връзките с помощта на Архангел Михаел. Можете да помолите Жермен и виолетовия пламък да обгърнат вас двамата и да трансформират всички свързващи ви енергии в светлина. Защо се прави това? Всяка енергийна връзка е плод на емоционално преживяване, която остава като замръзнала енергия между вас и задържа вибрацията на самото преживяване. Заради подобни енергийни връзки е много трудно да простите на даден човек нещо, дори мисловно да искате да направите това, просто енергийната връзка ви припомня преживяването. Когато липсва любов в отношенията само тогава енергията кристализира и се втвърдява по такъв начин, което пречи на по-нататъшното изразяване на любовта или го затруднява. Ако сте се карали често с този човек между вас може да има много тежки енергии, разпознайте ги къде са и ги трансформирайте с електрическата синя енергия, вижте я между вас как балансира енергиите, ако някой от вас двамата се е опитвал да контролира другия е възможно енергия от този човек да се намира дълбоко в тялото на контролирания, използвайте отново енергията на Архангел Михаел и виолетовия пламък, за да премахнете това. Оглеждайте непрекъснато своето енергийно тяло и това на другия.
Комуникирайте също така с другия човек, знайте, че правите това на нивото на душата, не на личностно ниво, така че може да получите отговори за поведението му, за които човекът да не е съзнателен. Ако между вас има чувство на вина, поискайте прошка, простете на себе си дайте прошка. Ако другият човек е използвал някаква форма на вампиризъм спрямо вас, поискайте всичката присвоена енергия да бъде върната, защото тя е ваше суверенно право.
Сега има два варината на развитие на вашите по-нататъшни отношения, в зависимост на това какво искате. Ако не желаете повече да виждате този човек в живота си, благодарете му за присъствието му във вашия живот и му кажете, че е време всеки да поеме по своя път и да се разделите. Отворете врата в кристалната стая и вижте как човекът излиза през нея и поема по път надалеч от вас. Възможно е той да не иска да направи това, не бъдете груби, защото ще създадете допълнитени връзки между вас, заради които няма да можете да се разделите, но обяснете твърдо решението си и с енергията на Архангел Михаел призовете човека да си тръгне. Обикновено второ подканяне не е необходимо. Затворете вратата след човека и знайте, че той е напуснал вашия живот завинаги.
Вторият вариант е когато желаете да продължите отношенията си с този човек, тогава облейте човека с виолетовия пламък и Махатма, благодарете му и кажете, че пак ще го видите, като отношенията ви ще бъдат на много по-високо ниво без обвързаността на миналото и вижте как просто изчезва от стаята, преминавайки на друга вибрация, но оставайки във вашия живот.
След като останете сами, поискате от Архангел Михаел да ви облее със своята енергия и да балансира цялата ви система от четири тела: физическо, емоционално, ментално, душа. Отново погледнете помещението и вижте колко здраво и сигурно е то, как нищо извън вашата воля не може да премине през него. Кристалната стая е символ на вашата сигурност и свободна воля, че всичко във вашия живот се гради от вашите нужди и намерения