четвъртък, 10 март 2022 г.

СЕБРИ ДЕДЕ ОТ ХАРМАНЛИ ЗА МАГИИТЕ И БОЛЕСТИТЕ:

НАСТАВЛЕНИЯТА НА ЕДИН ПРИЗВАН, ДУХОВЕН УЧИТЕЛ И ЛЕЧИТЕЛ КЪМ ВСЕКИ, КОЙТО УСЕЩА, ЧЕ ИМА МАГИЯ, УРОКИ, ВМЕШАТЕЛСТВО, УРАМА, ВСЯКАКЪВ НЕГАТИВ ИЛИ БОЛЕСТ:

"КОЕТО Е ЗА ЛЕКАРИТЕ ОСТАВЕТЕ НА ЛЕКАРИТЕ. ЛЕЧИТЕЛЯТ ЛЕКУВА С МОЛИТВА. ПОПИТАЛИ УВАЖАВАН ЛЕЧИТЕЛ, КАК С ЕДНА И СЪЩА МОЛИТВА ЛЕКУВА РАЗЛИЧНИ БОЛЕСТИ, ТОЙ ОТГОВОРИЛ: "СИЛАТА, КОЯТО ОТДАВА И ОТНЕМА БОЛЕСТТА Е ЕДНА - БОГ. МОЛИТВАТА ДАВА ЛЕК САМО НА ИСТИНСКИ ВЯРВАЩИТЕ, А НА НЕВЯРВАЩИТЕ УВЕЛИЧАВА СТРАДАНИЯТА. ЧОВЕК ПРИТЕЖАВА НЕВЕРОЯТНО ГОЛЕМИ РЕЗЕРВИ, ПРЕЧИСТВАНЕТО, АКТИВИРАНЕТО, МОБИЛИЗИРАНЕТО НА ОРГАНИЗМА СТАВА С ПОКАЯНИЕ И МОЛИТВА.

НЕ БИВА ДА СЕ ОМАЛОВАЖАВА СИЛАТА НА МОЛИТВАТА. АКО ИСКАТЕ ДА СЕ ЧУЕ МОЛИТВАТА ВИ, РАБОТЕТЕ НАД СЕБЕ СИ, НАСТРОЙКАТА НА ДУШАТА Е МНОГО ВАЖНА. МОЛИТВАТА НЕ Е БЪРБОРЕТЕ НА БАСНИ, А Е СЪСТАВЕНА ОТ ЯСНИ РАЗБИРАЕМИ, ОСЪЗНАТИ ДУМИ, ОТПРАВЕНИ КЪМ БОГА. НИКОЙ НЕ ЖЕЛАЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВАС, ВАШЕТО ИЗЛЕКУВАНЕ, ЗАТОВА, МОЛЕТЕ СЕ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ И ДОБРУВАНЕ. КАК ДА СЕ МОЛИМ? НЕЩАТА ЗА КОИТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ПРЕДИ ДА СЕ ПОМОЛИТЕ. АБСОЛЮТНА ТИШИНА. ИЗБИРАТЕ ЕДИН ЪГЪЛ В СТАЯТА В КОЙТО СЕ ЧУВСТВАТЕ НАЙ-ДОБРЕ, МЯСТОТО ДА Е ЧИСТО, ДА СТЕ ЧИСТИ ТЯЛОМ И ДУХОМ.СЯДАТЕ И ЧАКАТЕ ДА СЕ ОТАЛОЖИТЕ КАКТО ВОДАТА. СЪСРЕДОТОЧАВАТЕ СЕ И ПРЕД ВАС Е ВАШИЯТ СЪЗДАТЕЛ, СЛЕД КОЕТО ПОЕМАТА ВЪЗДУХ И СЕ МОЛИТЕ С УВЕРЕНОСТТА, ЧЕ ТОЙ ВИ ЧУВА. НАЙ-ДОБРА КОНЦЕНТРАЦИЯ СЕ ПОСТИГА, КОГАТО СЕ МОЛИТЕ ПОЛУШЕПНЕШКОМ.:

"ГОСПОДИ, ОСЛАНЯМ СЕ НА ТЕБ,

ТИ СИ ГОСПОДАРЯТ НА ВСИЧКО

ЩО СЕ ВИДИ И СЕ НЕ ВИДИ,

ТИ НАСОЧВАШ ПРАВИЯ ПЪТ 

И ДАВАШ ИЗЦЕЛЕНИЕТО.

ПРОСТИ МИ ГРЕХОВТЕ, 

КОИТО СЪМ  СТОРИЛ

СЪЗНАТЕЛНО ИЛИ НЕСЪЗНАТЕЛНО.

НАПРАВИ ТАКА, ЧЕ ДА НЕ СЕ ПОДДАВАМ 

НА ГРЕХА. ОТДАЛЕЧИ ГРЕХА ОТ МЕН,

МОЛЯ ТЕ ДА ИЗПЪЛНИШ ЖЕЛАНИЯТА МИ,

КОИТО СА В ПОЛЗА НА МЕН, 

ЗАЩОТО ТИ ПО-ДОБРЕ ЗНАЕШ,

КОЕ Е НАЙ-ДОБРОТО ЗА МЕН

ПРЕМАХНИ ЗЛОТО И МИ ДАЙ ДОБРО

НА ТОЗИ СВЯТ И РАЯТ В ОТВЪДНОТО.

ЖЕЛАЯ ОТ ТЕБ ДОБРА СЪПРУГА,

ЗДРАВИ ДЕЦА, ЗДРАВЕ И БОГАТСТВО. АМИН!"

С ТАЗИ МОЛИТВА СЕ БАЕ НА МЕД ИЛИ ВОДА, СЛЕД КОЕТО СЕ ПОЛЗВА ЗА ЯДЕНЕ, ПИЕНЕ, ПОЛИВАНЕ И ПРЪСКАНЕ. РИТУАЛИТЕ СА РАЗЛИЧНИ. ПРОЧИТАТЕ МОЛИТВАТА 7 ПЪТИ, ДУХАТЕ НА ДЛАНИТЕ СИ, ГАЛИТЕ БОЛНИТЕ МЕСТА. ВИНАГИ КОГАТО СЕ МОЛИТЕ ПОСТАВЯЙТЕ РЪКА НА БОЛНОТО МЯСТО. МОЖЕ МОЛИТВАТА ДА СЕ КАЖЕ ВЪРХУ ВОДАТА И ДА СЕ ДУХНЕ ТРИ ПЪТИ, СЛЕД КОЕТО ВОДАТА СЕ ПОЛЗВА ЗА ПИЕНЕ, ПРЪСКАНЕ, ПОЛИВАНЕ. СЛЕД ТОВА ЗАРАДВАЙТЕ НЯКОЕ ДЕТЕ С ПОДАРЪК И НАЙ-ВАЖНО Е ВЯРАТА. ТАКА ЩЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ПРЕЧИСТИТЕ ОТ МАГИЯ, УРОКИ, ЗАВИСТ И ОТ ПРОКЛЯТИЕТО НА ХОРАТА И ДЖИНОВЕТЕ.

ПРИЯТЕЛИ, НЕ КАЗВАЙТЕ, ЧЕ МОЛИТВИТЕ ВИ НЕ СА ЧУТИ.РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ БОГ ЗНАЕ, КОЕ Е НАЙ-ДОБРОТО ЗА НАС.

БОГ НЕ ИЗОСТАВЯ, ТОЗИ, КОЙТО ГО СПОМЕНАВА. ПРЕКИЯТ ПЪТ ЗА ИЗПЪЛНЯВАНЕ НА ЖЕЛАНИЯТА Е МОЛИТВАТА. ТЯ СПОМАГА ЗА КОНЦЕНТРАЦИЯТА И ЗА ИЗПЪЛНЯВАНЕ НА ЖЕЛАНИЯТА И ДАВА НАСОКА НА МИСЪЛТА. 

КОЙТО ПРИДОБИЕ НАВИКА ДА СЕ МОЛИ СУТРИН, ОБЕД И ВЕЧЕР НЯМА ДА СЕ РАЗБОЛЕЕ ДО КРАЯ НА ДНИТЕ СИ. НЕ ДОПУСКАЙТЕ В СЪРЦЕТО СИ ЗАВИСТТА, ЗЛОЖЕЛАТЕЛСТВОТО, СЛАДОСТРАСТИЕТО, ЧРЕВОУГОДНИЧЕСТВОТО, АЛЧНОСТТА И ГОРДОСТТА. ОТ ТАЗИ ДУХОВНА  РЪЖДА СЕ ПОРАЖДАТ БОЛЕСТИ КАТО НЕОПРЕДЕЛЕНА БОЛКА И БОДЕЖИ, ОБРИВИ И СТРАХ.

ЧОВЕКЪТ ИМА НЕИЗЧЕРПАЕМ РЕЗЕРВ, НО САМО ПРИ ПЪЛНА ДУХОВНА ХАРМОНИЯ ТОЙ СЕ СЪБУЖДА, А ТОВА СЕ ПОСТИГА  С ВЯРА, ПОКАЯНИЕ, МОЛИТВА. ТОВА Е ДУХОВНОТО ЛЕЧЕНИЕ И БИ ТРЯБВАЛО ДА ПРИСЪСТВА ПРИ ВСЯКА ТЕРАПИЯ.

НЕ ОСТАВЯЙТЕ ЗЛОТО ДА ВСЕЕ СМУТ И ОБЕЗВЕРЯВАНЕ В СЪРЦАТА ВИ. ОСЪЗНАЙТЕ СИЛАТА НА ВСЕВИШНИЯ. ВЯРАТА Е УБЕЖИЩЕ ОТ ЗЛОТО. И БОЛЕСТИТЕ И ГРЕХЪТ СА ДАДЕНИ ОТ БОГА. БОЛЕСТИТЕ ИДВАТ КАТО ИЗПИТАНИЕ, А ЛЕКЪТ С ПОКАЯНИЕ.

ЗАПОМНЕТЕ ДВЕ НЕЩА, КОГАТО СТЕ ЗЛЕ, МОЛЕТЕ СЕ НА БОГ ЗА ПОМОЩ, А КОГАТО СТЕ ДОБРЕ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА МУ БЛАГОДАРИТЕ. БЪДЕТЕ ПОСТОЯННИ ВЪВ ВЯРАТА, А НЕ САМО ДОКАТО СЕ ИЗЛЕКУВАТЕ.

 СЕРБИ ДЕДЕ ОТ ХАРМАНЛИ ПРИТЕЖАВА НЕВЕРОЯТНАТА ДАРБА ДА ПОМАГА НА ХОРАТА ПРИ. МАГИИ - СТРАХ - СТРЕС - УРОКИ - УРАМА - ОТВАРЯНЕ НА КЪСМЕТА! - 0888489709още