вторник, 30 април 2019 г.

НЕУТРАЛИЗИРАНЕ НА ЧЕРНА МАГИЯ


Много хора се страхуват от магията. Дали е основателно? Негативното въздействие е сътворено от други човешки същества, с отрицателен заряд, ЗЛОНАМЕРЕНА програма с цел влошаване жизнения статус на определен човек, към определени области от живота. Но едно нещо щом може да бъде сътворено, може да бъде и развалено или най-малкото обезвредено. Ние сме божествени създания/много хора това не го осъзнават и затова изпитват страх и паника когато чуят думата "магия".
МОЩНА ТЕХНИКА ЗА НЕУТРАЛИЗИРАНЕ НА ЧЕРНА МАГИЯ И ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА ТАКАВА ОТ СВ. КИПРИЯН ЗА САМОПОМОЩ:

КАЖИ СЪС СИЛА ОТ СЪРЦЕТО СИ СЛЕДНИТЕ СЛОВА (КАТО ДУХОВНА ЗАПОВЕД):
(ПРИ СЪМНЕНИЕ ЗА НАПРАВЕНА МАГИЯ ДА СЕ КАЖЕ СЪС МНОГО СИЛА:)
АЗ ВИКАМ СВЕТИ ПЕТЪР, СВЕТИ АВРИЛИЙ, СВЕТИ НИКОЛАЙ, СВЕТИ КИПРИАН, СВЕТИ СТЕФАН КАКТО И ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА, КОИТО РАБОТЯТ ВЪВ СЕКТОРА НА ЕНЕРГИЙНО НЕУТРАЛИЗИРАНЕ НА НАПРАВЕНА МАГИЯ – ДА СЕ ЯВАТ ТУК И СЕГА ПРЕД МЕН В СЛУЖБА НА СВЕТЛИНАТА!
АЗ СЕГА ВИ ПРИЗОВАВАМ СЪС СИЛАТА НА СВОБОДНАТА СИ ВОЛЯ, СЪС СИЛАТА НА МОЯТ ИЗБОР ЗА САМООПРЕДЕЛЕНИЕ, СЪС СИЛАТА НА БОЖЕСТВЕНИЯТ МИ ПРОИЗХОД – НЕУТРАЛИЗИРАЙТЕ НАПРАВЕНАТА СРЕЩУ МЕН НЕГАТИВНА МАГИЯ!
НАПРАВЕТЕ ТАКА, ЧЕ ТЯ ДА БЪДЕ НЕУТРАЛИЗИРАНА ВЪВ ВСИЧКИТЕ И ФОРМИ, ВЪВ ВСИЧКИ ИЗМЕРЕНИЯ, ПЛЪТНОСТИ И ЛОКАЛНОСТИ НА БОЖЕСТВЕНОТО ТВОРЕНИЕ!
СЪС СИЛАТА ДАДЕНА МИ ОТ БОЖЕСТВЕНИЯТ ИЗВОР – АЗ ИЗБИРАМ ДА БЪДА СВОБОДЕН ОТ ВСЯКА ЧУЖДА ОПРЕДЕЛЕНОСТ СПРЯМО МОЯТА ВОЛЯ ЗА РАЗВИТИЕ И ЖИВОТ, НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА, КОЙ, КАК ИЛИ КЪДЕ Е НАПРАВИЛ НЕГАТИВНО ПРОГРАМИРАНЕ НА РЕАЛНОСТА СРЕЩУ МЕН!
ТАЗИ ПРОГРАМА, ТАЗИ ЧЕРНА МАГИЯ СЕ НЕУТРАЛИЗИРА СВИШЕ!
ТАЗИ ПРОГРАМА, ТАЗИ ЧЕРНА МАГИЯ СЕ НЕУТРАЛИЗИРА СВИШЕ!
***************

ТАЗИ ТЕХНИКА СЕ КАЗВА САМО ОТ ЧОВЕК, ЧИЙТО СПОСОБНОСТИ ДА БОРАВИ СЪС СИЛНА ВЯРА И КОНЦЕНТРИРАНА ВОЛЯ И СЪЗНАНИЕ СА ВЕЧЕ КУЛТИВИРАНИ И РАЗВИТИ.
КОЙТО НЕ СЕ ЧУВСТВА СИГУРЕН ЗА ТОВА, ДА Я КАЗВА ВСЯКА ВЕЧЕР ПРЕДИ СЪН СЪС ВЯРА И ДЪЛБОКО УБЕЖДЕНИЕ И СИЛА, ДОТОГАВА ДОКАТО НЕ ПОЛУЧИ ЕДНОЗНАЧЕН СИГНАЛ, ЧЕ МАГИЯТА Е НЕУТРАЛИЗИРАНА. ТОВА Е ТЕХНИКА ЗА САМОПОМОЩ СЪС МНОГО ГОЛЯМА ЕФЕКТИВНОСТ.
СВЕТИ КИПРИАН
КАКЪВ ИЗВОД МОЖЕ ДА СИ НАПРАВИМ ОТ ВСИЧКО ЧУТО ДО ТУК: СПОРЕД МЕН, КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СМЕ БЛИЗО ДО БОЖЕСТВЕНИТЕ ИСТИНИ И ГИ РАЗБИРАМЕ И ПРИЛАГАМЕ В ЖИВОТА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЗЛОТО Е ДАЛЕЧ ОТ НАС И СЕМЕЙСТВАТА НИ. ПОСТ И МОЛИТВА, ТАЙНСТВОТО ПРИЧАСТИЕ И БЛАГОДАТТА БОЖИЯ НИ ПАЗЯТ И ЗАКРИЛЯТ. 10-ТЕ БОЖИИ ЗАПОВЕДИ СЪДЪРЖАТ ВСИЧКО, КОЕТО НИ Е НЕОБХОДИМО ДА ЖИВЕЕМ ДОБРЕ И ДА СЕ РАДВАМЕ НА ЖИВОТА!И НАЙ-ВАЖНОТО - ИСКРЕНАТА МОЛИТВА Е СПОСОБНА НА ЧУДЕСА, ТЯ Е НАШЕТО ОБЩЕНИЕ С БОГА!