събота, 11 февруари 2017 г.

Последното предсказание на учителя Беинса Дуно!

Последното предсказание на Петър Дънов - 1944:
 "Независимо от това, че обитателите на планетата са на различни етапи от развитието си, всеки ще почувства влиянието на Новата Епоха.Няколко десетилетия ще изминат до идването на Огъня, който ще промени света, носейки нов морал.Всеки, който му се противопостави ще бъде пренесен на друго място.В момента единственото, което може да направи човек е да се обърне към Бога и да покачи вибрационното си ниво, за да бъде в хармония с мощната вълна, която ще го залее съвсем скоро.


 Случва се постепенно подобрение в мислите, чувствата и действията на човека.Скоро всички ще бъдат обгърнати от божествения огън, който ще ги пречисти и подготви за Новата Епоха.Човек ще се възнесе на ново ниво на съзнанието, необходим за Нов Живот.Ще има нови услови за планетата, сърцата ще бъдат освободени от проблеми и тъга, негативните мисли, чувства и действия ще бъдат унищожени.


 Сегашният живот е тежък затвор и робство.Всичко наоколо ще рухне и изчезне.Нищо няма да остане от тази цивилизация и нейната извратеност.Няма да има и следа от тази лъжливата култура, която държи хората под игото на невежеството.Природните катаклизми не само се явяват като механичен феномен, но и имат за цел да пробудят съзнанието на хората, за да се избавят от заблужденията и глупостта.Човека трябва да разбере, че не е единствен във  вселената.

 Земята се движи възходящо и всеки един е длъжен да хармонизира себе си с потоците на възнесението.Който се откаже да ги следва ще загуби преимуществото на добрите условия за развитие - ще останат много назад от еволюцията и ще чакат десетки милиони години за нова вълна.
 Вселена, Слънчева система, Земя - всичко се движи под импулса на любовта в новото направление.Това е най-мощната сила от всички останали.Хората все още почитат славата на властта и парите, все едно живота им зависи от това, но скоро всичко ще се подчинява на силата на любовта.За да се събуди съзнанието, човек ще премине през много страдания и трудности.
 Страшните предсказания на пророка Даниил, написани в Библията се отнасят за новата епоха.Страшните предсказания на пророка Даниил, написани в Библията се отнасят за новата епоха.Ще връхлитат урагани, ще има значителни по размер наводнения, огромни пожари, страшни земетресения, които ще заличат всичко.Кръвта ще тече като река.Ще има взривове в много райони.Където има вода - ще стане земя, а където има земя - ще стане вода.Това ще бъде отговорът на Майката Земя за всички престъпления срещу нея.Когато дойде това време запазете спокойствие и вяра.Нито косъм ще падне от главата на праведния.

 Ще се роди Нова Земя.Велико бъдеще ни чака.Човек ще може да пътува из междугалактическите пространства.Ще постигне Божествен мир и ще се слее с вселената.Отношенията между съпрузите ще се уповават на взаимна любов и уважение.Ще изчезнат конфликтите на личностни интереси.Паразитите ще изчезнат, водата и въздуха ще бъдат пречистени.Климатът на цялата планета ще стане умерен.Това ще бъде ерата на шестата раса - раса на любовта, която ще се появи в тихия океан.Доброто ще победи.Религиите ще бъдат пречистени, сега всяка една от тях съдържа капка истина.

 Новата култура ще има три основни принципа - защита правата на човека, възвишаване на слабите и скромните, и възвишаване на жената.Майката Земя ще се избави от хората, които не приемат новия живот.Те ще изгубят възможността да се прераждат на нашата планета.Ще останат само тези, които следват любовта.
 Хората си нямат и на представа, какви опасности ги очакват и продължават да следват безполезни цели. След изпитанията ще се осъзнаят и ще застанат на пътя на добродетелите. Ще си спомнят превъплъщенията от миналите животи и ще станат свободни от миналото.Земята ще стане прекрасно и благословено място, но преди това всички грехове трябва да бъдат изкупени."