четвъртък, 3 ноември 2016 г.

Рецепти при лечение на щитовидна жлеза!

Слатинския чудотворец Инджиян: Тези 3 рецепти лекуват щитовидна жлеза напълно, до месец сте нови!

Наричат го Слатинския чудотворец, защото е помогнал на десетки и дори стотици хора да оздравеят от разни болести, в това число и много тежки. Саркис Инджиян е признат лечител, който цери болести с помощта на билки, хомеопатия и всички природни ресурси, които човечеството сякаш е позабравило.
Инджиян е признат отдавна в пълното лечение на болести на щитовидната жлеза, която е огромен проблем при много жени. Негови пациентки са благодарни и го благославят затова, че ги е изцерил напълно и че не се е наложило да се подлагат на операция на щитовидната жлеза.
Саркис Инджиян е убеден, че щитовидна жлеза се лекува напълно, но просто трябва да следваме указанията и с точност рецептите. А те са следните. Първата от тях е рецепта против киста на щитовидната жлеза. Тази смес премахва изцяло образуванието и ни дава нов живот.
Прави се от мед, билката ранилист, алое вера и вино. Взимаме си половин килограм чист мед, двадесет листа от алое вера, половин литър червено вино и две лъжици от ранилист – взимаме я от аптеките.
Листата от алое вера се нарязват на ситни парчета и се смесват с всички други продукти. Варим ги на водна баня за половин час и после оставяме сместа да изстине. Когато се охлади, я прецеждаме, наливаме я в стъклен съд и я държим на студено в хладилника.
От нея взимаме по една лъжица преди всяко ядене, но не по-малко от 30-ина минути. Пием го, докато свърши цялото количество. Ако кистата е по-голяма, лечението може да се повтори още веднъж.
Втората от рецепите за лечение на щитовидна жлеза е от 2 лъжици с блатен тъжник, които се заливат 500 милилитра вряща вода и се киснат за час. После запарката се прецежда и пиете от нея по чаша до 4 пъти, пак преди хранене.
Третата рецепта за церене на щитовидната жлеза е тази – счукваме на кашичка две шепи с листа от пелин. Върху тях изсипваме половин от пакет нишадър на прах. С това нещо си правим всяка вечер компрес на шията и така преспиваме цялата нощ. Трябва да го правим поне двадесет последователни нощи. Източник:doctorbg.net