събота, 20 октомври 2018 г.

Ние сме нашите мисли ....

Човешкият организъм има способността да се самовъзстановява и регулира. Здравето ни в голяма степен зависи и от наследствените ни гени, но науката е доказала, че ние сами можем да променяме ДНК-то си с нашите мисли, постъпки и действия и не на последно място хранене. Преди всичко не трябва да допущаме злото и негативното да присъства в живота ни, и да ни понижава вибрациите. Психолозите препоръчват да се блокираме при такава опасност, което никак не е лесно, ние сме същества на чувствата, и това колкото е вълнуващо, толкова е и измъчващо. Всеки знае, как една обида и подигравка може да ни срине, това са понижени вибрации, в това състояние сме лесно податливи на всякакви болести и подтиснатост. Но, помислете, заслужава ли си заради лошотията на един човек/всички останали вероятно не мислят така/ да страдаме .....
Според посветени в тази теория, повишените вибрации ни пазят от болести и депресии. Как да повишим вибрациите си. Става ли с положително мислене, както ни заливат в последно време от всякъде, всякакви "духовни учители". Вероятно доста помага, но как да мислим винаги позитивно, когато животът е един непрекъснат кръговрат на доброто и злото, и няма как да бъде другояче. Добро и зло са нашите определения, няма добро и зло, има както в електрониката плюс и минус, основните двигатели на живота. Всичко което ни се случва е за наше добро, за да изживеем неизживяното. 
Какво са магиите, нищо повече от нискочестотни вибрации, за да не сме подвластни на магии, трябва да повишим вибрациите си. Как да ги повишим? Като израстваме духовно, като станем "като децата" както пише и в Библията, въобще всички открития, до които днешните учени са достигнали потвърждават писанията в Свещената книга. Физическият ни свят е отражение на духовния ни свят, който е по-силен от всичко...Не случайно първите думи с които започва тази книга на вековете е " и в началото беше словото..." . 
Най-новата теория, която българин открива след тежка житейска драма е ясно доказателство за нашия произход и съществуване и една огромна крачка на човечеството към себепознание. Искрено възхищение пред този физик и учен, който с помощта на науката стигна до езотериката и същността на битието....Тясната връзка между видимото и невидимото, между духовното и и материалното, истината за нашето съществуване и битие. Велик сте Ивомир Димчев, колкото и да скромничите...Велика е и вашата теория за Когиталността. Поклон.