вторник, 21 март 2017 г.

Роза терапия при депресия и хармонизиране на биополето!

Психичните състояния при хората не винаги могат да се разгадаят и тълкуват с традиционната медицина. Кой може да каже какво става в душата и какво го е породило, понякога причините не са там където очакваме или търсим. 
За депресията говори рейки мастер Наталия Остапенко ръководител на център "Розата на живота":

"Понякога при мен идват хора със дълбока депресия. Депресията се появява при човек когато той не върви по своя път. Депресия, печал, сигнализират за това, че е нужно да се промени живота, да се потърси истинския смисъл. За това помагат всички знаци, които дава живота. Чрез знаците нашия Дух ни помага. Но когато сме слепи  и глухи за знаците, тогава вече сме наказани. Наказани сме с различни заболявания, физически разстройства, удари от съдбата, нещастни случаи. Нищо не е толкова просто. Дори ако заболеете от простуда - тази болест ви се дава, за да осъзнаете  нещо, някаква своя грешка.
Обикновено на всички с депресия аз обяснявам това. Ако човек действително се стреми да се съедини със Силата на своята Душа и намери Пътя на своето предназначение-то той много бързо ще се излекува. Освен промяна на съзнанието на човека и възприятието на живота и своя Път, аз препоръчвам още и биоенергетически методи.
Моите бионергетически методи - това са въздействие с помощта на енергията на цветята. Цветята - това са въплащение на Вселенската Хармония. Енергетиката на цветята е много мощна и добре уравновесява и хармонизира биополето на човека.Фактически аз прилагам Закона на Розата в Живота. Наричат го още Закон на Цветята на Живота. И той действа безотказно.
Човек, в потока на енергията на Любовта и енергията на Творението, чувства комфорт, цялостност и вътрешна хармония. Неговото биополе се структурира, енергетическите тела изчистват всички свои деформации.
Спира загубата на енергия от биополето.
В края на краищата човек в депресия е с огромно изтичане на енергия. Именно тази загуба на енергия дава чувството на слабост, безразличие, чувство на безцелно съществуване."

Запис за индивидуални курсове: ekola@mail.ru
http://zdrava2015.net.ua/metody-garmonizacii-biopolya/