понеделник, 16 януари 2017 г.

Как сами да си помогнем, когато сме изгубили всяка надежда....

Вече втори път препрочитам книгата на Джоузеф Мърфи "Как да израстнем духовно и да се радваме на живота". Авторът на тази необикновена книга, както и на няколко други, сам достига до всички прозрения, като се осланя на християнските ценности и Библейски послания. Има какво да научим от мистика и новатор, останал актуален вече толкова години... Ако сте загубили вяра в хората и живота, чувствате се изгубени, самотни, неоценени, отчаяни и угнетени, потърсете книгите на великия мистик Д. Мърфи. Той ще ви научи на истината, която ще ви открие пътя на щастието, бъдете знаещи, за да сте силни и можещи, да достигнете непостижимото...


Препрочитайте тази молитва, тя ще зареди подсъзнанието ви с божествени истини, които ще направят чудеса за вас....


“Даровете на Бога – са моите дарове. Аз използвам всеки момент от деня. С мен са Божествената хармония, мир и изобилие. Божията любов излиза от мен, благославя всеки, който попада в моето обкръжение. Божествената любов ме лекува сега. Не се боя от зло, защото Бог е с мен. Аз винаги съм бил заобиколен от свещения ореол на Божествената любов и сила. Аз твърдя, чувствам, знам и вярвам решително и позитивно в това, че очарованията на Божествената любов и бдителност насочват, изцеляват и се грижат за всички в семейството ми и за тези, които аз обичам.

Аз прощавам на всички и искрено излъчвам Божествена любов, мир и доброжелателно за всички хора, независимо от това къде са те. В центъра на моята същност цари мир, това е мир  на Бога. В тази тишина аз чувствам Неговата сила, насочване и любов на Неговото Свято Присъствие.

Аз по Божествен начин се направлявам по всичките ми пътища. Аз съм чисто русло за Божията любов, истина и красота. Аз усещам как през мен протича Неговата река на мира. Знам, че всичките ми проблеми се разтварят в ума на Бога. Пътищата на Бог – са мои пътища. Думите, които говоря, стигат там, където ги изпращам. Аз се радвам и възнасям благодарност, разбирайки, че ще получа отговор на молитвата си. И това е така”.

Прочетете искрено, с чувство тази молитва. И вие съвсем сигурно ще получите невероятни резултати. Тази молитва е универсална. Подходяща е за всеки и ще помогне за подобряване на живота.

Тази молитва е от книгата “Магическата сила на разума” от Джоузеф Мърфи