неделя, 1 февруари 2015 г.

Лекарство за рак, спин, диабет, астма, синдром на Даун, псориазис!ММС (Хлорен Диоксид), е най-безопасният и високо селективен убиец на патогени, познат на човечеството, според Американската асоциация по аналитична химия!
Хлорният диоксид (ClO2) има окислителна сила 0,95 волта. Сега ще разгледаме и анализираме причините това вещество да унищожава вредни микроорганизми, но да не вреди на човешкото тяло. Тъканите могат да понесат окислителна сила, по-висока от 1,30 волта, следователно няма причина и да не могат да понесат окислителната сила на хлорния диоксид (0,95 волта). Ако кислородът не вреди на тялото, тогава и хлорният диоксит няма как да навреди, тъй като окислителната му сила е много под тази на кислорода. Патогените са анаеробни микроорганизми (неупотребяващи кислород) и основно те са единствените такива в организма. И поради тази именно причина, не са развили резистентност (устойчивост) към окислението. Хлорният диоксид убива вирусите по различен начин. Той пречи на образуването на определени вирусни белтъци (които не се използват другаде), като по този начин унищожават и вируса.

Както вече обяснихме, хлор диоксидът се разпада на съставни части, които са напълно безопасни. Не остава нищо след приемането му, което да причини реакция, какъвто е случаят при много обикновени лекарства. Хлор диоксидът се запазва достатъчно дълго, за да упражни въздействието си, след което частта, която не снабдява имунната система с необходимите йони, се превръща в минимални количества готварска сол и вода. Хлор диоксидът има само няколко минути на разположение, за да си свърши работата, след което престава да съществува. Той не оставя нищо след себе си, което да причини някаква реакция.

Приложение
Чрез използването на Хлорен Диоксид, имунната система е в състояние да повлияе болести като - Малария, Артрит, Хепарит - А, Б, Ц, Херпес, Алергии, Хив, Спин, Рак - включително Левкемия, Астма, Артериосклероза, Диабет, Е.коли , Амиотрофична латерална склероза, Болестта на Лайм, Грип, Очни заболявания, Гъбички, Възпаления, Синузит, Подагра, Пречистване от Паразити, Ухапвания от насекоми, Изгаряния, Всевъзможни кожни заболявания и много, много още! Това са само малка част!
На практика, няма заболяване което да не се повлиява от ММС / ЦДС!
Вижте по-пълен СПИСЪК на заболяванията в ТАБЛИЦАТА !
Българският сайт за ММS - Път към Истинското Здраве и Щастие

Преди да започнете каквото и да било лечение прочетете книгата на Джим Хъмбъл "Чудотворният минерален разтвор на 21 век!".  Книгата е написана и преведена на много лек и достъпен език и обяснява много ясно и просто какво е ММС. Освен това е интересна. Важно е да знаете какво е това, което пиете и как то действа в тялото ви. В книгата са дадени и различни начини за прием на ММС в зависимост от заболяването, което лекувате.

Освен положителния отзвук, редно е да знаем и противоположното мнение, нека всеки сам прецени за себе си ..... отрицателни   и положителни мнения.