понеделник, 20 октомври 2014 г.

Нетрадиционна медицина при невралгия.

Според биоенерготерапевтите невралгичните болки са следствие на нарушено енергетично поле на човека.
Болестта е коварна, открива се много трудно. Най-характерните признаци, дължащи се на невралгия са  честите пристъпни болки разпространяващи се по хода на засегнатия от заболяването нерв и чувството за парене.
Болката може да се провокира дори от силен шум и светлина и психическо пренапрежение.
Много често невралгичните болки се появяват в определени часове в денонощието и траят от няколко секунди до няколко минути.
Причините за невралгии могат да бъдат вирусни и бактериални инфекции, захарен диабет, атеросклеротични промени на артериите хранещи нервите, подагра, отравяне с различни вещества и др.
Ето как можете да възстановите енергетичното си поле:
Сутрин един час преди хранене седнете в тиха стая. С ръката противоположна на източника на болката "сваляйте"от засегнатото от невралгия място отрицателната енергия така, сякаш чистите от дрехите си полепналия пух,  в продължнеие на 5-7 мунути. Постепенно се спускайте  от болното място 20-30 см надолу. Починете си минутка, вдишвайки през носа и издишвайки през устата. Повторете процедурата, сменяйки ръцете.
След това изчистете помещението от отрицателната енергия:  със запалена свещ минете през стаята по посока на часовниковата стрелка, като спирате за по 30 секунди във всеки ъгъл, а там, където сте провеждали процедурата, постойте със сещта една минута.