вторник, 20 ноември 2018 г.

Мед и канела срещу настинка, артрит, рак, холестерол.....

Природните продукти понякога са не само най-достъпни, но и много по ефективни срещу някои трудно-лечими заболявания, вижте чудотворните свойства на смес от мед и канела:
Използвайте мед и канела при настинки. В сезона на грипните вируси направете следното. Затоплете мед в една лъжица и поръсете с щипка канела. Консумирайте сместа три дена и ще преборите настинката. Освен това ще прочистите синусите си.
Магическата комбинация спомага отслабването. Може да се отървете от излишните килограми като направите следното. Сварете чаша вода с една лъжичка канела. След като се охлади добавете една супена лъжица с мед. Половина от течността се изпива преди лягане. Останалата използвайте сутринта половин час преди закуска. Това спомага да не се задържат мазнини в организма и да се изчистим от токсините.
Мед и канела в борба с рак. По последни данни от Япония и САЩ и най-тежките форми на рак се повлияват добре от тази чудодейна комбинация. Необходимо е да се консумира в продължение на един месец смес от една чаена лъжичка канела и една с мед. Приема се три пъти дневно. Все пак е нужна консултация с лекар. /Източник razkritia.com