събота, 6 януари 2018 г.

Мантра творяща здравни чудеса и изцерения!

Мантрата на Гуру Рам Дас твори чудеса, особено здравни чудеса и изцеления. Ако има болен човек у дома ви, оставете мантрата да звучи непрекъснато в стаята и в цялата къща, нека човека да спи на тази музика. Това е и мантра за самолюбов и самоуважение. Повечето болесни са привлечени от липсата на любов към себе си. Мантрата води плавно енергията от една чакра към друга, нагоре и нагоре. Харесвам това изпълнение на мантрата, защото е комбинирано с Ра Ма Да Са, най-силния лечебен звук, който балансира елементите в и около вас. Слушайте и си я пейте, танцувайте, усмихвайте се, бъдете щастливи. Пожелавам ви вълшебства. Вие ги заслужавате!
Мантрата е на гурмуки, който заедно със санскрит е един от най-старите езици, познати на планетата. Гу означава тъмнина, Ру означава светлина. Гуру е мъдрост, която превръща всякакъв вид невежество или блокаж в светлина. Гуру е тази специална душа, която те води от тъмнината към светлината.
Докато медитирате с тази мантра, усетете вашето тяло и душа, цялото ви аз, станете част от тази безкрайна енергия, тази космическа мъдрост. Всичко, което ви трябва е у вас. Не го търсете отвън, всичко, което ви трябва, за да бъдете това, което искате да бъдете, вече е във вас.
Гуру Рам Дас е защитникът на тези, които практикуват кундалини йога, защитава и отваря сърцето ви и повдига вибрацийте ви, та това, за което мечтаете да дойде при вас, е не вие да тичате след него.
Помнете, че това е годината на 11, което означава по-малко усилия, повече оставяне в потока на вселената. Тази година ще спите повече, ще сте по-интуитивен и ще вярвате, че това, което искате вече е на път към вас. Това, което вие търсите вече ви търси вас 


Предложено от Нели Конуей!