събота, 5 ноември 2016 г.

Паразитите, най-големият враг на човека и как да се отървем от тях с билки?

Един особено важен проблем в живота ни - нашето съществуване е редом с безброй паразити, които храним с години, но които могат да ни погубят за дни.....прочетете за да знаете:

Паразитолозите бият тревога! 95% от населението на ЕС е заразено с паразити, 8 от всеки 10 смъртни случая - са на тяхната съвест! Как да предпазим себе си и семейството си? Интервю с главният паразитолог на ЕС!

От редактора: Статистиката относно заразяването с паразити е впечатляваща и шокираща! Според статистиката на Световната здравна организация, 95% от хората са носители на смъртоносни паразити, които посредством своята дейност в човешкия организъм водят до редица заболявания и до фатален изход. Относно това, до колко е голяма опасността от паразити и как може да се реши този проблем, ние говорихме с лекаря-паразитолог от най-висока категория и главен специалист в Центъра по Паразитология, Сребрин Софрониев.

Здравейте, Сребрин Софрониев. И веднага първия въпрос - вярна ли е тази статистика?

За съжаление, мога да твърдя, че е така - тези данни са верни. Може би те леко се различават в рамките на статистическата грешка. Но около 90-95% от жителите на ЕС са заразени с потенциално смъртоносни паразити. Това всъщност е страшна цифра, зад която стоят много загинали хора. Девет от десет души са заразени с паразити и никой системно не се занимава с този проблем.

Чакайте, Вие казахте загинали? Това означава ли, че паразитите са състояние да убият човек?

Определено. Първо, в повечето от случаите паразитите са причина за смъртта. Кажете ми - колко често се прави аутопсия при починалите? Обикновено само в случаите, когато има съмнение за насилствена смърт. Всеки патолог ще Ви каже, че в 9 от 10 аутопсии телата буквално бъкат от паразити. Според статистиката, в 80% от случаите те са причината за смъртт.
Като при това те могат да унищожават организъм, който външно изглежда здрав и млад. Бих казал, че сред внезапно, така наречените "неочакваните" смъртни случаи, делът на жертвите от паразити е около 85%.

Паразити в сърцето на 45-годишна жена, които са били открити, вече след смъртта й:
Осакатеният от паразити панкреас (по време на операцията бе напълно отстранен):
Цистицерки (вид паразит) в мозъка на човека (открит по време на операцията, пациентът е починал):
Дори в случаите, когато паразитите не заплашват живота на човека, те изтощават неговия организъм, като отслабват способността му за борба с вирусите и бактериите. Те живеят вътре в човека, хранят се с неговата кръв, соковете от тъканите и неговата плът. Според последните изследвания, почти всички тежки заболявания - от хепатита до раковите тумори - на 90% са причинени от паразити, унищожаващи имунната система на човека. Това са официални данни на най-авторитетните центрове по паразитология от Израел, Великобритания и Япония.
Във всеки човек живеят много паразити. И никой не знае кога ще бъде пресечена чертата, след която започва неконтролируемо размножаване на паразитите и създаването на колонии в различни органи. Паразитите могат да остават до известно време незабелязани, а след това просто ще Ви убият за 2 седмици и Вие дори няма да разберете какво става. Например, можете спокойно да живеете години наред с малък брой паразити в черния дроб. Но, ако при тях настъпи бум на възпроизвеждането, то след 10-15 дни ще се озовете в реанимацията или в гробището, ако нямате късмет.

Мисля, че на нашите читатели ще им бъде интересно да научат, как да се избавят от паразитите?

Трябва да сте наясно, че паразитите просто така не могат да се открият. Едно нещо е, ако това са лесно откриваеми, като глисти или други хелминти. Но съществуват стотици видове паразити, които живеят в сърцето, мозъка, черния дроб и кръвоносните съдове. В условията на настоящото техническо оборудване на клиниките, откриването им е почти невъзможно. И това е много сериозен проблем, защото хората не могат дори да получат диагноза.
Освен това химичното лечение от паразити - не е евтино удоволствие. Средната стойност на процедурата - около 750 EUR, което далеч не всеки може да си позволи.
Това, което смело мога да препоръчам на Вашите читателите, е специален чай против паразити. Ние преди около година започнахме самостоятелно да го тестваме в нашия център по паразитология. Според резултатите от него, може да се каже, че чаят наистина помага на всички пациенти. В 89% от случаите той напълно унищожава паразитите, в 11% - намалява тяхната активност и отслабва способността им да се възпроизвеждат, а в дългосрочен план - и напълно изчиства от тях човешкото тяло. След изчистване на организма от паразити, чаят е подходящ за предотвратяване от по-нататъшно заразяване, което в нашите условия може да се случи, по всяко време. Цената на чая е 30-40 пъти по-евтина от процедурите в медицинските центрове. А ефективността му дори е малко по-голяма.

Звучи така, сякаш Вие сте на 100% сигурни в него?

Това е така. На първо място, това е официален патентован и преминал проверка продукт. На второ място, ние самите сме го изпитали на своите пациенти, тъй като не се доверяваме на данни от официалната статистика. И както вече написах по-горе - той показа отличен резултат. Обезпаразитяващ чай съдържа съставки от билки от тайгата, които убиват паразитите. Плюс това, той активира имунната система на организма, помагайки му да се справи с последиците от тяхната дейност. Това означава, че се прави пълно почистване на организма срещу различни паразити (включително тези, които се премахват само оперативно) и възстановява имунната система, рестартира система за защита на вашето тяло.
В момента той е доспъпен само на официалния уеб сайт на проекта. Ние водим преговори с аптечните мрежи, но всички те искат да печелят от чая. Докато нашата позиция и мнението на Министерството на Здравеопазването - е, че трябва да се продава по минимална цена, за да се осигури достъп на всички желаещи до него. Което е изключително важно във връзка с масовото заразяване с паразити.
В момента той е доспъпен само на официалния уеб сайт на проекта. Ние водим преговори с аптечните мрежи, но всички те искат да печелят от чая. Докато нашата позиция и мнението на Министерството на Здравеопазването - е, че трябва да се продава по минимална цена, за да се осигури достъп на всички желаещи до него. Което е изключително важно във връзка с масовото заразяване с паразити.

Има някакви ограничения за консумирането на чая?

Това не е химично лекарство, така че няма противопоказания. По време на нашите тестове, ние дадохме чай на 17254 пациента на Центъра и при нито един от тях не е била открита някаква алергична реакция към състава му. Чаят не причинява вреда на човека, но същевременно ефективно почиства организма от повечето паразити – различни видове червеи, гъбички, едноклетъчни, включително и най-опасните видове от съществуващите човешки паразити. Бих искал отделно да спомена, че чаят може да се консумира и от деца. Те, със своята слаба имунна система са лесна плячка за паразитите, които могат да хванат, като просто изядат неизмита ябълка или погладят котка. Почти половината от детските смъртни случаи на деца до 16 години се дължат на паразити. Така че майките трябва да вземат този факт под внимание.

Сребрин Софрониев, благодаря Ви за това интервю. Може би искате да кажете нещо на нашите читатели, преди да се разделим с Вас?

Бих искал да кажа, че "спасението на потъващите - е в ръцете на самите потъващи". Докато не започнете да се занимавате със своя организъм - никой за Вас няма да го направи. Сега, докато четете тази статия - паразитите се движат в черния дроб, сърцето, кръвоносните съдове и дори в белите дробове.
Ако не се избавите от тях, то в най-добрия случай ще загубите 11-20 години от живота си благодарение на загубите на организма. В най-лошият - можете внезапно да умрете, без видима причина. Започнете с малко - започнете сутрин, вместо обичайния чай да пиете специален противопаразитен. Това ще намали рисковете за Вас в десетки пъти.
P.S.:Ние се обърнахме с молба към Борису Владимировичку. И читателите на нашият сайт имат възможност да поръчат обезпаразитяващ чай на половин цена!
Материалът е подготвил Тодор Терзиев  blogsforme.com/


За прочистване на цялата лимфна система/известно е, че повечето болести са резултат на затлачена лимфна система/ се препоръчва билковият продукт "Имуниксин", за повече инфо тук 

четвъртък, 3 ноември 2016 г.

Рецепти при лечение на щитовидна жлеза!

Слатинския чудотворец Инджиян: Тези 3 рецепти лекуват щитовидна жлеза напълно, до месец сте нови!

Наричат го Слатинския чудотворец, защото е помогнал на десетки и дори стотици хора да оздравеят от разни болести, в това число и много тежки. Саркис Инджиян е признат лечител, който цери болести с помощта на билки, хомеопатия и всички природни ресурси, които човечеството сякаш е позабравило.
Инджиян е признат отдавна в пълното лечение на болести на щитовидната жлеза, която е огромен проблем при много жени. Негови пациентки са благодарни и го благославят затова, че ги е изцерил напълно и че не се е наложило да се подлагат на операция на щитовидната жлеза.
Саркис Инджиян е убеден, че щитовидна жлеза се лекува напълно, но просто трябва да следваме указанията и с точност рецептите. А те са следните. Първата от тях е рецепта против киста на щитовидната жлеза. Тази смес премахва изцяло образуванието и ни дава нов живот.
Прави се от мед, билката ранилист, алое вера и вино. Взимаме си половин килограм чист мед, двадесет листа от алое вера, половин литър червено вино и две лъжици от ранилист – взимаме я от аптеките.
Листата от алое вера се нарязват на ситни парчета и се смесват с всички други продукти. Варим ги на водна баня за половин час и после оставяме сместа да изстине. Когато се охлади, я прецеждаме, наливаме я в стъклен съд и я държим на студено в хладилника.
От нея взимаме по една лъжица преди всяко ядене, но не по-малко от 30-ина минути. Пием го, докато свърши цялото количество. Ако кистата е по-голяма, лечението може да се повтори още веднъж.
Втората от рецепите за лечение на щитовидна жлеза е от 2 лъжици с блатен тъжник, които се заливат 500 милилитра вряща вода и се киснат за час. После запарката се прецежда и пиете от нея по чаша до 4 пъти, пак преди хранене.
Третата рецепта за церене на щитовидната жлеза е тази – счукваме на кашичка две шепи с листа от пелин. Върху тях изсипваме половин от пакет нишадър на прах. С това нещо си правим всяка вечер компрес на шията и така преспиваме цялата нощ. Трябва да го правим поне двадесет последователни нощи. Източник:doctorbg.net

вторник, 1 ноември 2016 г.

Лек за ставите и сърцето, ума, метаболизма и сковаността.......

Здравните експерти подчертават, че голямо влияние върху появата на болки в гърба , краката и ставите има неправилната стойка на тялото. В тази статия ще ви дадем рецепта, която ще ви помогне да облекчите болките и да засилите костите.

Ако страдате от болки в гърба , ставите, краката и шията, тогава тази рецепта е идеална за вас.

Купете 150 грама желатин за готвене.

Можете да го намерите във всеки магазин. Вечерта, смесете две пълни супени лъжици желатин (5 g), с една четвърт чаша студена вода и оставете сместа да пренощува извън хладилника. Желатинът ще се превърне в желе.

Сутринта изпийте от сместа, или разбърквате с нещо, което ви харесва (например, сок, кисело мляко, мляко или чай).

Желатинът помага при болки в ставите, болки в гърба, болки в краката и шията, и след 7 дни от лечението, ситуацията ще се подобри значително. Лечението трябва да продължи един месец, и след половин година да се повтори още веднъж. По този начин ще възстановите естествения смазване на ставите.

Защо е желатинът толкова добър за ставите ?

Желатинът е висококачествено лекарство и предоставя широк спектър от ползи за здравето:

Укрепва ставите и сърцето
Увеличава метаболизма
Подобрява умствената способност
Подобрява тена
Дава еластичност, укрепва сухожилията и ставните връзки
Предотвратява остеопороза и остеоартроза
Подобрява кожата и структурата на косъма
Има мощен ефект в лечението на дисплазия

Това лечение ще премахне болката и сковаността в рамките на 7 дни. За един месец ще се чувствате много добре, а болката напълно ще изчезне. Пише evolife.bg/

Монахиня разкрива дълбоко пазена, тайна рецепта за болно сърце!

Всички знаем, че правилното функциониране на сърцето е много важно, защото от него зависи пряко здравето на човек. Много са болестите, които произтичат от сърдечно-съдовата система, поради което на нея трябва да й се обръща специално внимание.
Именно това е направила монахинята Хилдегард фон Бинген през 13-ти век. Тя е измислила невероятна рецепта, създаваща чудно лекарство за сърце. С годините този лек е успял да бъде съхранен, но е бил забравен… до днес!
Рецепта:
Сипвате в една тенджера 10 бр. пресни стъбла магданоз, но без корена, заливайки ги с 1 л. домашно вино (червено или бяло). Добавяте 2 суп. лъж. чист винен оцет и всичко ври заедно за 10 мин. След това се слагат 300 гр. истински пчелен мед и се вари още 4 минути.
След като сте направили всичко това, прецеждате получената напитка. Това трябва да стане веднага, докато още е топла. Сипвате я в бутилка, която преди това сте дезинфектирали със силен алкохол.
една чаша вечер преди лягане до свършването на напитката може да укрепи кръвоносните съдове и да бъде чудно лекарство за сърце.
Интересното е, че рецептата е изчезнала от общественото полезрение за близо 800 години, но е била съхранявана, пише doctorbg.net. Наскоро е била открита в манастира, където се е подвизавала монахинята.
Виното отдавна е препоръчвано за сърцето, но само по чаша дневно. Разбира се, по повече се получава обратният ефект и алкохолът започва да вреди.
Магданозът пък е една от съставките, които се ползват при сваляне на високо кръвно налягане.
Пчелният мед носи множество ползи, когато е чист. Не е нужно да се обсъжда, че помага при всякакви болести, стига да е в определени количества, разбира се.
Благодарение на това лекарство за сърце, се укрепва прекрасно и имунната система, което го прави щит срещу доста болести. Установено е, че ако човек го приема няколко пъти в годината, е почти невъзможно да получи инфаркт.Пише http://bgvest.info/